Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Paula2019 A nie dał ci? Możesz zawsze poprosić![]()
To teraz musisz porządnie zadbać o siebie i o dzidzię [emoji8]Dziewczyny wróciłam z pogotowia, zarodek jest ale malutki i nic więcej o nim nie wiem ale powiedziała ze zagrożona ciąża Wiec leżenie i duphaston. Chciała mnie zatrzymać w szpitalu.. oby wszystko było dobrze![]()
Dziewczyny wróciłam z pogotowia, zarodek jest ale malutki i nic więcej o nim nie wiem ale powiedziała ze zagrożona ciąża Wiec leżenie i duphaston. Chciała mnie zatrzymać w szpitalu.. oby wszystko było dobrze![]()
1016lew odpoczywaj! Ja miałam plamienia w pierwszej ciąży, przeleżałam 3 dni ale duphaston pomógł i było już normalnie
Ja właśnie wróciłam z wizyty. Na usg jeszcze nic nie było widać. Ale na badaniu ginekologicznym prawidłowo. Lekarza mam dobrego, prowadził pierwsza ciąże. Według niego ciąża rokuje dobrze, za tydzień mam kolejna wizytę![]()
Pisalyscie o piersiach, to mnie niepokoi najbardziej bo na początku były bardzo obrzmiałe i obolałe a teraz jakby ból minął. Łykam progesteron od 3 dni, mam nadzieje ze zmniejszony ból nie ma znaczenia...