No dlatego odbiorę za jakiś czas. U mnie 7/8 tydzień a ona mieszka kawałek ode mnie, pewnie będzie musiał mąż jechać więc zanim to zgram to i tak minie [emoji28]A tego nie używa sie jakos po 12tc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dlatego odbiorę za jakiś czas. U mnie 7/8 tydzień a ona mieszka kawałek ode mnie, pewnie będzie musiał mąż jechać więc zanim to zgram to i tak minie [emoji28]A tego nie używa sie jakos po 12tc?
Ale test pokazał 2 kreskę dopiero po pół godzinie czy jak?Witam mamusie, zrobiłam dwa testy dwa wyszły pozytywne ale minęło ok pół godziny czy mogę się cieszyć już?
Może była szybciej tylko już nie patrzyłam, zrobiłam dzisiaj dwa i dwa wyszły pozytywne po takim czasieNo było już pół godziny ok jak na niego spojrzałam i się pokazała
Test powinno odczytywać się wg czasu podanego na ulotce, najczęściej jest to5 min. Później wynik może być zafałszowany. Najlepiej zrób test jutro z samego rana i odczytaj wg czasu podanego na tym teścieMoże była szybciej tylko już nie patrzyłam, zrobiłam dzisiaj dwa i dwa wyszły pozytywne po takim czasie