Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam prenatalne 25.02 o godzinie 9![]()
11+4 z OMW którym będziesz tygodniu?
Jutro wskakuje w 12tc więc jedną nogą już prawie jestem w 2 trymestrzeOd kilku dni w dole brzucha mam takie dziwne uczucie jakby łaskotania, jakby motylki tylko że nie w żołądku a w macicy
Czy to w ogole możliwe żebym
Mogła już jakieś delikatne czuła muśnięcia malutkich raczek i nóżek? Czy to mnie poprostu swędzi w środku macica albo pęcherz? XD Sory że ja jak zwykle z jakimś durnym pytaniem ale mnie to spędza sen z powiek bo prawie ciagle to czuje![]()
Ja w pierwszej ciąży ruchy czułam koło 20tcJutro wskakuje w 12tc więc jedną nogą już prawie jestem w 2 trymestrzeOd kilku dni w dole brzucha mam takie dziwne uczucie jakby łaskotania, jakby motylki tylko że nie w żołądku a w macicy [emoji14] Czy to w ogole możliwe żebym
Mogła już jakieś delikatne czuła muśnięcia malutkich raczek i nóżek? Czy to mnie poprostu swędzi w środku macica albo pęcherz? XD Sory że ja jak zwykle z jakimś durnym pytaniem ale mnie to spędza sen z powiek bo prawie ciagle to czuje![]()
Mogą to być ruchyCzytałam też gdzieś na fb na jakieś grupie jak dziewczyny pisały ze w 13tc 15tc czuja ruchy po jedzeniu czy z rana co dla mnie wydawało sie jakimś absurdem aby tak wcześnie cokolwiek czuć, czytałam że tam bliżej 20 tygodnia. Ale mnie zszokowało to co czuje, najbardziej z rana