Lovi23
Fanka BB :)
Mi też nic nie dolega... I dobrze [emoji23] Ciesz się kobieto!A masz jakieś objawy? Bo mi kompletnie nic nie jest już chyba wolałabym wymiotować cały dzień bo tak to panikuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też nic nie dolega... I dobrze [emoji23] Ciesz się kobieto!A masz jakieś objawy? Bo mi kompletnie nic nie jest już chyba wolałabym wymiotować cały dzień bo tak to panikuje
Tydzień heh ja z własnej woli umówiłam się na 17.01 a wolne jest na 9.01 [emoji3] może jakoś wytrzymamJa na razie tylko ciągnący ból i drażliwe piersi. No i popołudniowa drzemka zaliczona. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo wymioty to dla mnie najgorsza rzecz
. Zdecydowałam, że jutro wybiorę się na tą betę, w środę zrobię drugą- czekanie jeszcze ponad tydzień na ginakologa to chyba za dużo jak na moje nerwy
![]()
Ja już dawno rozpinamna początku z powodu świat, a teraz powód jest inny hehe
A z piersiami normalne, miałam tak w 1 ciąży...mnie to wogole nie bolą dziwne![]()
To trzymamy kciukiDzień dobry Mamusiejak Wasze samopoczucia? Ja dziś pojechałam na betę, żeby mieć pewność że wszystko ok. Z objawów nadal to samo- brzuch i piersi, poza tym spokój. Miłego dnia wszystkim
Powodzenia i czekam na dobre wieści [emoji6]Ja za dwie godziny mam wizytę, 3majcie kciuki