Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można wędzonego na ciepłoTo może bardziej więzadła bolą a nie jajniki? Wiem o czym piszesz bo też tak od czasu do czasu mam, szczególnie jak leże i za szybko wstanę.
Dziewczyny łosoś wędzony, można czy nie w ciąży?
Dziewczyny, to prawda, ze testu nifty już w polsce nie wykonują i zamiast niego jest test sanco? Taka informacje dostałam od lekarza
Ja też mam termin na 1 września juz@Koko88 tak koniec schizy o bezobjawowym poronieniu głupia byłam że serio to brałam pod uwagę niepotrzebnie sie stresowałam![]()
Termin zostaje 1 września zgadza sie z Omtakże może pierwsza Wam przedstawię maluszka
![]()
Katastrofa, widzę nie tylko ja. Sama zastanawiałam sie czy dzisiaj nie isc do lekarza bo u mnie juz ponad tydzień i wcale nie jest lepiej. Nic kompletnie mi nie dolega, wszystkie objawy przeszly tylko ta glowa mnie meczy. Cisnienie mierze codziennie i za kazdym razem jest super. Wczoraj na wieczór pozakrecalam wszystkie grzejniki, otworzylam okno. Mialam chlodno w nocy, ale przynajmiej bol glowy oslabl...Ratunku, migren trzyma 4 dzień z rzędu! Myslalam że to ze stresu przed usg ale nic nie przeszłoco możemy brać na bóle głowy? Zawsze miałam 2 dni rytuał i przechodziła dlatego nawet nigdy prochów nie brałam bo nic nie działało ale teraz juz zaczynam wychodzić z siebie
w przyszłym tyg postaram sie złapać wizytę u neurologa a dzisiaj idę na pobranie moze zajrzę do położnej i zapytam. Ale ogólnie co bierzecie w ciąży przeciwbólowego?
apap możesz spokojnie wziąćRatunku, migren trzyma 4 dzień z rzędu! Myslalam że to ze stresu przed usg ale nic nie przeszłoco możemy brać na bóle głowy? Zawsze miałam 2 dni rytuał i przechodziła dlatego nawet nigdy prochów nie brałam bo nic nie działało ale teraz juz zaczynam wychodzić z siebie
w przyszłym tyg postaram sie złapać wizytę u neurologa a dzisiaj idę na pobranie moze zajrzę do położnej i zapytam. Ale ogólnie co bierzecie w ciąży przeciwbólowego?