reklama
@Paula2019 A nie dał ci? Możesz zawsze poprosić
Paula2019
Fanka BB :)
@Paula2019 A nie dał ci? Możesz zawsze poprosić![]()
Słyszałam że na nfz niechętnie dają. Nawet nie widziałam nic na ekranie bo miał tylko ekran dla siebie. A jak byłam potwierdzić ciążę to miała dwa ekrany, ale tam akurat nie prowadzą ciąży.
moniczka2609
To teraz musisz porządnie zadbać o siebie i o dzidzię [emoji8]Dziewczyny wróciłam z pogotowia, zarodek jest ale malutki i nic więcej o nim nie wiem ale powiedziała ze zagrożona ciąża Wiec leżenie i duphaston. Chciała mnie zatrzymać w szpitalu.. oby wszystko było dobrze![]()
martoosia04
Dziewczyny wróciłam z pogotowia, zarodek jest ale malutki i nic więcej o nim nie wiem ale powiedziała ze zagrożona ciąża Wiec leżenie i duphaston. Chciała mnie zatrzymać w szpitalu.. oby wszystko było dobrze![]()
Ojej trzymam kciuki kochana by wszystko było ok. Nie ma innej opcji. Mi jednak mleko pomaga. Zobaczymy czy na dłużej ten „lek” czy konieczne będzie sięgnąć po mocniejsze leki.
@Paula2019 moja daje bez problemu, i monitor też zawsze obraca...może zależy od lekarza
ale spróbować zawsze możesz, pewnie później będzie pokazywać jak będzie wiećej widać
@1016lew leż i odpoczywaj...u mnie już prawdopodobnie z krwiakami lepiej... Też leżę i dufaston biorę więc spokojnie
coś się będzie działo jedź jeszcze raz na pogotowie...
@martoosia04 super że ci pomaga, oby jak najdłużej
@1016lew leż i odpoczywaj...u mnie już prawdopodobnie z krwiakami lepiej... Też leżę i dufaston biorę więc spokojnie
@martoosia04 super że ci pomaga, oby jak najdłużej
1016lew
Mogę wstawać tylko na siku. To super ze u Ciebie lepiej. Za tydzień mam wizytę u swojej gin Wiec dowiem się więcej
obym nie musiała jeszcze raz tam jechać.
@martoosia04 dziękuje Ci kochana [emoji8] i oby zgaga przyszła
@moniczka2609 taki jest plan [emoji8] musi być wszystko dobrze
@martoosia04 dziękuje Ci kochana [emoji8] i oby zgaga przyszła
@moniczka2609 taki jest plan [emoji8] musi być wszystko dobrze
Koko88
1016lew odpoczywaj! Ja miałam plamienia w pierwszej ciąży, przeleżałam 3 dni ale duphaston pomógł i było już normalnie 
Ja właśnie wróciłam z wizyty. Na usg jeszcze nic nie było widać. Ale na badaniu ginekologicznym prawidłowo. Lekarza mam dobrego, prowadził pierwsza ciąże. Według niego ciąża rokuje dobrze, za tydzień mam kolejna wizytę
Pisalyscie o piersiach, to mnie niepokoi najbardziej bo na początku były bardzo obrzmiałe i obolałe a teraz jakby ból minął. Łykam progesteron od 3 dni, mam nadzieje ze zmniejszony ból nie ma znaczenia...
Ja właśnie wróciłam z wizyty. Na usg jeszcze nic nie było widać. Ale na badaniu ginekologicznym prawidłowo. Lekarza mam dobrego, prowadził pierwsza ciąże. Według niego ciąża rokuje dobrze, za tydzień mam kolejna wizytę
Pisalyscie o piersiach, to mnie niepokoi najbardziej bo na początku były bardzo obrzmiałe i obolałe a teraz jakby ból minął. Łykam progesteron od 3 dni, mam nadzieje ze zmniejszony ból nie ma znaczenia...
reklama
1016lew
1016lew odpoczywaj! Ja miałam plamienia w pierwszej ciąży, przeleżałam 3 dni ale duphaston pomógł i było już normalnie
Ja właśnie wróciłam z wizyty. Na usg jeszcze nic nie było widać. Ale na badaniu ginekologicznym prawidłowo. Lekarza mam dobrego, prowadził pierwsza ciąże. Według niego ciąża rokuje dobrze, za tydzień mam kolejna wizytę![]()
Z piersiami tez tak miałam ze byly obrzmiałe i bolały a potem nic i znowu bolały, dziewczyny mówiły żeby się nie przejmować. Mam nadzieje ze u mnie tez pomoże leżenie i będzie wszystko dobrze