Tak dałam wam zagadke jakby sie wam nudziloHaha, to teraz pewnie każda będzie przeszukiwać namiętnie posty pozostałych przyszłych mam
reklama
Ann89
Fanka BB :)
CC kontra sn i kp kontra mm najlepsze "dyskusje" [emoji23]Kobieta kobiecie zawsze dopieprzy najbardziej. Zacznij temat karmienia butelką albo wychowania bez kar, chodzikow albo innych drazliwych tematow to zobaczysz co sie wydarzy![]()
Nie chcialam was martwic to glupota taka ale ja bym sie lepiej czula ze jestem wśród swoich, po prostu bardziej prywatniestad propozycja.
olagie
Kobieta kobiecie zawsze dopieprzy najbardziej. Zacznij temat karmienia butelką albo wychowania bez kar, chodzikow albo innych drazliwych tematow to zobaczysz co sie wydarzy![]()
Nie chcialam was martwic to glupota taka ale ja bym sie lepiej czula ze jestem wśród swoich, po prostu bardziej prywatniestad propozycja.
Jasne, że tak! Dodajmy jeszcze kwestie szczepień i będzie BURZA![emoji28]
CC kontra sn i kp kontra mm najlepsze "dyskusje" [emoji23]
Moj ostatni hit to bicie dzieci. Bo jak kilka razy dasz po dupie to sie dziecko granic nauczy. I teksty w stylu "ja dostawalam pasem i wyroslam na ludzi"
Kto czyta blog ojciec to wie, ze idealny rodzic istnieje ale jeszcze nie ma dzieci
supreme
Hej, hej. Chciałabym się przywitać. Mam na imię Michalina, w tym roku kończę 29 lat. Pochodzę z Wielkopolski, dokładnie okolice Poznania.
Nie mam jeszcze dzieci, ale to już moja trzecia ciąża. Dwie poprzednie w 2018 zatrzymały się na etapie 6 tygodnia i w dwóch przypadkach niestety konieczny był zabieg łyżeczkowania. Zaczynam właśnie 13 tydzień.
Obecnie mam wdrożone zastrzyki z heparyną (konkretnie Clexane 0,4) i kilka innych leków na podtrzymanie oraz suplementy. W 8 tygodniu zaczęły się u mnie plamienia. Z duszą na ramieniu jechałam na wizytę, ale okazało się, że mam niedużego krwiaka przy ujściu szyjki macicy, który raz na kilka dni się uaktywnia i opróżnia. Wskazany oczywiście leniwy tryb życia oraz leki.
Na ostatniej wizycie ok. 2 tygodnie temu z dzieckiem było wszystko dobrze, serduszko biło prawidłowo i wiek z OM zgadza się z tym z USG. Termin mamy na połowę września.
We wtorek 05.03 mam badania prenatalne razem z testem pappa i nie ukrywam, że zaczynam powoli panikować. Pierwsza sprawa to moje złe doświadczenia, a druga to te plamienia.
Trzymajcie kciuki!!! Miło mi Was poznać i mam nadzieję, że tym razem zagoszczę na dłużej :-)
Nie mam jeszcze dzieci, ale to już moja trzecia ciąża. Dwie poprzednie w 2018 zatrzymały się na etapie 6 tygodnia i w dwóch przypadkach niestety konieczny był zabieg łyżeczkowania. Zaczynam właśnie 13 tydzień.
Obecnie mam wdrożone zastrzyki z heparyną (konkretnie Clexane 0,4) i kilka innych leków na podtrzymanie oraz suplementy. W 8 tygodniu zaczęły się u mnie plamienia. Z duszą na ramieniu jechałam na wizytę, ale okazało się, że mam niedużego krwiaka przy ujściu szyjki macicy, który raz na kilka dni się uaktywnia i opróżnia. Wskazany oczywiście leniwy tryb życia oraz leki.
Na ostatniej wizycie ok. 2 tygodnie temu z dzieckiem było wszystko dobrze, serduszko biło prawidłowo i wiek z OM zgadza się z tym z USG. Termin mamy na połowę września.
We wtorek 05.03 mam badania prenatalne razem z testem pappa i nie ukrywam, że zaczynam powoli panikować. Pierwsza sprawa to moje złe doświadczenia, a druga to te plamienia.
Trzymajcie kciuki!!! Miło mi Was poznać i mam nadzieję, że tym razem zagoszczę na dłużej :-)
Ostatnia edycja:
Hej, hej. Chciałabym się przywitać. Mam na imię Michalina, w tym roku kończę 29 lat. Pochodzę z Wielkopolski, dokładnie okolice Poznania.
Nie mam jeszcze dzieci, ale to już moja trzecia ciąża. Dwie poprzednie w 2018 zatrzymały się na etapie 6 tygodnia i w dwóch przypadkach niestety konieczny był zabieg łyżeczkowania. Obecnie zaczynam właśnie 13 tydzień.
Cześć
Tym razem bedzie dobrze! Dużo jest nas tu z 1990
Cześć, ja również nieśmiało się witam :-) Trochę Was podczytuje ale ciagle obawiałam się jeszcze dołączyć. Właśnie zaczęłam 13 tydzień. To moja druga ciąża, pierwszą niestety straciłam w 6 tygodniu, w zeszłym roku.
Cześć
Dla nowych dziewczyn jest watek z tabelka z naszymi danymi możecie sie dopisać
Baciombre1984
Dziewczyny ja ostatnio nie mam jak pisać bo ciągle coś.. dzisiaj mam nerwowke, syn ma sprawdzian z geografii a Pani dość wymagająca i jest stres, za każdym razem wyuczony idzie i dostaje 1, więc teraz znowu masakra...
Czuje się w miarę, brzuch mi zmalał i to mnie bardzo stresuje czy aby napewno wszystko dobrze... fakt schudłam 4kg przez dietę cukrzycowa ale i tak się martwię...
Nie wiem gdzie tak obgaduja ale też jestem za zamkniętym wątkiem
Czuje się w miarę, brzuch mi zmalał i to mnie bardzo stresuje czy aby napewno wszystko dobrze... fakt schudłam 4kg przez dietę cukrzycowa ale i tak się martwię...
Nie wiem gdzie tak obgaduja ale też jestem za zamkniętym wątkiem
reklama
Baciombre1984
Gdzie ten wątek? Na początku?Cześćwitamy i rozgosc sie
Dla nowych dziewczyn jest watek z tabelka z naszymi danymi możecie sie dopisać![]()