Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurczę, to dziwne. Ja też nie mam stwierdzone trombofilii, sO Jezu ale Ci zazdroszczę.. Ja za jedno (10 szt) 55zl.. Nie mam refundacji bo nie ma trombofilii w wykazie a zatorowosci nie mam stwierdzonej..
Zazdroszczę. Majątek zostawiam w aptece.
Sorry, telefon mi z ręki wyleciał i przez przypadek zatwierdziłam odpowiedź, hehe.Kurczę, to dziwne. Ja też nie mam stwierdzone trombofilii, s
Też chodzę prywatnie, ale widać ten gin jest dosyć hm.. dokładny. Przy mnie sprawdzał wskazania i niestety nic nie pasowało. W poprzedniej ciazy miałam innego gina i miałam refundowane.. jakbym wiedziała to bym nie zmieniała:/ [emoji85]Sorry, telefon mi z ręki wyleciał i przez przypadek zatwierdziłam odpowiedź, hehe.
A więc tak, jak już pisałam, ja też nie mam stwierdzonej ani trombofilii, ani żadnego zespołu, ani mutacji a moja ginekolog bez problemu (chodzę prywatnie) mi wypisuje recepty z refundacją.
Płaciłabym koło 120 zł za 10 zastrzyków Clexane 0,4, a teraz płacę jakieś 35 zł.