• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Rozwiązanie
U
Wydaje mi się, że nie ma co panikować... w razie czego lekarz skieruje Cię do diabetologa i będziesz sobie kontrolowała cukier kilka razy dziennie.
Na razie jestem dobrej myśli, a odstawienie słodyczy na pewno też wyjdzie mi na dobre [emoji4]
Ja też mam kilo na plusie. Ojj to ja miała wszelkie możliwe: wymioty do 10tc, nudności, zawroty głowy, parcie na mocz, tkliwe piersi. Przeszłam grypę, jelitówkę.. Także nie wesoło.. teraz z kolei jakas infekcja intymna i właśnie założyłam wątek czy można brać lactovaginal i vitagyn c w ciąży?

Cześć dziewczyny, ja mam termin na 8 września, wczoraj byłam na połówkowym i ku uciesze serca mam zdrowego chłopca [emoji4] ja od początku ciąży jestem jeszcze z wagą na minusie, ale ja zaczynałam z dość wysoką wagą (BMI 30), więc spokojnie ma z czego schodzić [emoji16]

Ja też mam kilo na plusie. Ojj to ja miała wszelkie możliwe: wymioty do 10tc, nudności, zawroty głowy, parcie na mocz, tkliwe piersi. Przeszłam grypę, jelitówkę.. Także nie wesoło.. teraz z kolei jakas infekcja intymna i właśnie założyłam wątek czy można brać lactovaginal i vitagyn c w ciąży?
Lactovaginal jak najbardziej można, brałam na samym początku z zaleceń lekarza

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry