Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakbym czytała o mojej córce. Zasypia koło 21:30 i potrafi dopiero o 8 wstać, przy czym taka głodna jeszcze leży i rozmawia z karuzelaCórka z wagi urodzeniowej 3600 ma teraz ponad 7kg, ale bilans dopiero w połowie stycznia i wtedy będę wiedziała dokładnie. Ubranka ma rozmiar 74. W środę będzie miała równe 3 miesiące!
Uważam ją za super spokojne dziecko. Jak tylko zobaczy tatę to od razu uśmiech i do niego gugaw dzień nie mamy żadnej rutyny. Potrafi spać 15 minut albo 3 godziny. Śpi sama w łóżeczku albo w wózku na spacerze. Bardzo próbuje się przesunąć jak leży na brzuszku, ale wychodzi jej z tego tylko obrót na plecy
i taka zdziwiona później.
Za to na noc zasypia o około 20. Budzi się raz albo wcale, do około 6:30. Jak się budzi to pierwsze co, to się cieszynie wiem jak ona umie się cieszyć taka głodna.
Jak trzeba spać to jest najwięcej do opowiadaniaMoja córka znowu jeszcze się nie obraca i nie próbuje sama, jedynie gdy jej troszkę pomagam, a z opowiadaniem jest to samo, a najbardziej rozkręca się po kąpaniu kiedy pora spać![]()
Próbuje mocno. Łapie ubranka, kogoś za rękę. Lekką grzechotkę utrzyma kilka sekund. Wkłada do buzi i już raz przez to zwymiotowała. Ale dalej wkładaA jak u Was wygląda operowanie rączkami? Ćwiczą już?
Siadać?Mój mały w tym tygodniu zaczął intensywnie sięgać do przedmiotów, które widzi blisko siebie. Wiszące zabawki na macie są już wszystkie jegoWydaje mi się, że przez to nagle nabycie umiejętności (pojawiła się z dnia na dzień) przeżywamy teraz skok rozwojowy, ten czwarty. Objawia się tym, że jest nie do odłożenia, kiedy zaśnie na rękach, a jak się przebudzi to tylko cyc jest w stanie go uspokoić
Wczoraj tak się rozdarł tacie wieczorem, kiedy ten wziął go na ręce i próbował utulić, że tata najpierw się przestraszył, że może źle złapał, trzymał, a potem zdołował, że niedługo nawet dotknąć się nikomu nie da, tylko mamie. A co ja na to mogę
A czy Wasze maluchy chcą już siadać?