Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak za mocno się wygina? Moja na prostych rączkach już czasami się podpiera i nie wygląda na wygiętą.U nas są próby podejścia do raczkowania.Znaczy bardziej chce się przekręcic na bok a wygląd jak by się do raczkowowania podnosiła
na chwilę potrafi w podporze na ramionach leżeć. Mąż się boi że za mocno się wygina i przeważnie przekładamy ja na plecki
Mój też nie umie się przekręcić, nawet za bardzo nie radzi sobie z z leżeniem na brzuszku, bo tego nie lubi. Jak wytrzyma 2 minuty to mu biję brawo jak pomylona, ale zazwyczaj kończy się na 30s i jest płacz. A pytam o siedzenie, bo synka dość szybko zaczęłam nosić na prosto (na ramieniu jak do odbicia), potem na półleżąco na kolanach trzymać i z tej pozycji zaczął się podnosić do siadu. Czasem nie ma dyskusji, on nie chce pół leżeć, on chce siedzieć i jużSiadać?nawet na brzuch się nie umie przekręcić, a co dopiero siadać
![]()
Moja na brzuszku leży długo i chętnieMój też nie umie się przekręcić, nawet za bardzo nie radzi sobie z z leżeniem na brzuszku, bo tego nie lubi. Jak wytrzyma 2 minuty to mu biję brawo jak pomylona, ale zazwyczaj kończy się na 30s i jest płacz. A pytam o siedzenie, bo synka dość szybko zaczęłam nosić na prosto (na ramieniu jak do odbicia), potem na półleżąco na kolanach trzymać i z tej pozycji zaczął się podnosić do siadu. Czasem nie ma dyskusji, on nie chce pół leżeć, on chce siedzieć i jużStaramy się mu nie ulegać, bo jeszcze jest malutki przecież na takie pozycje, ale różnie to bywa
![]()
Tak wysoko unosi głowę i podnosi się do podpory a kręgosłup wbija jakby w dol robiąc taka literę U. Ale to dosłownie na chwilkę. Staramy się żeby tak wysoko Sie nie podnosiła i teraz więcej leży na pleckach i obraca się na boczkiJak za mocno się wygina? Moja na prostych rączkach już czasami się podpiera i nie wygląda na wygiętą.