Owca91
Moderator
Mi dzisiaj wyskoczył pierwszy pryszcz a już nie pamiętał kiedy ostatnio jakiegoś miałammam nadzieję że to pierwszy i ostatni
![]()
No ja miałam kilka zaraz po owulacji zawsze ale teraz to jest masakra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi dzisiaj wyskoczył pierwszy pryszcz a już nie pamiętał kiedy ostatnio jakiegoś miałammam nadzieję że to pierwszy i ostatni
![]()
Ja zaczęłam chodzić w stanikach sportowych i dokupiłam sobie stanik w Rossmanie z Sloggy bardzo wygodny jest i mięciutki mimo że ma wkładki. O wiele mniej mnie bolą cyckiTeż głównie sutki i to nie bolą mocno tylko tak dziwnie szczypią i ciągnąNo oszaleć idzie dziś
Dobrze, że mam wolne to mogę leżeć i nic nie robić.
Też głównie sutki i to nie bolą mocno tylko tak dziwnie szczypią i ciągnąNo oszaleć idzie dziś
Dobrze, że mam wolne to mogę leżeć i nic nie robić.
Zazdroszczę! Ja po 8h siedzenia przy kompie mam wieczorem wrazenie, ze zrobiłam trening brzucha, taki dziwny bólpracuje zdalnie więc co jakiś czas idę się położyć na 10 minut i szczerze odczuwam ulgę
Oby te wizyty nasze przyniosły same pozytywne wieści![]()
Ja też zdalnie pracuje i robię sobie spacer do zabki jeden żeby się poruszać bo jak 8h siedzę to potem ledwo się ruszam jak emerytCzasem psy na spacer wezme w czasie przerwy, po domu pochodze albo kilka obrotów na orbitreku zrobię
Kłaść też się czasem kładę bo mnie okrutnie muli koło południa
![]()
To mnie to spanie tak nie męczy jak te nudnościplus zauważyłam to co za poprzednim razem - mgła mózgowa
normalnie czy tam i nie rozumiem
![]()
Taak ta mgła i u mnie się pojawia, jak przy covidzie czasem mi słów brakujeI pierwsze zachcianki. Wczoraj niemaz dymał do zabki po śledzie o 23 bo zażartował, że ja do gofrow to pewnie śledzia i ogórka kiszonego bym dorzuciła i mi taka ochotę na śledzie zrobił, że musiał iść kupic
![]()
Je jestem team jajecznica z cebulą i boczkiem i słodką chałką do tego![]()