Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hah jakie smaki macieu mnie na ten moment zero smaków i nudności. Mam nadzieję że się nie pojawią
![]()
Pokaż ten cień cienia albo spróbuj skoczyć na betę![]()
Dzieci mam chore a syn jest po tygodniowym pobycie w szpitalu a nie mam z kim ich zostawićNie wolisz iść na betę żeby potwierdzić ciążę?
Na podpasce ma jeszcze brązowe jasne śladyDzieci mam chore a syn jest po tygodniowym pobycie w szpitalu a nie mam z kim ich zostawić
Test pJa niestety nic nie widzę na tym zdjęciuA to test o czułości 10? I kiedy powinnaś dostać okres?
Może jak nie możesz iść na betę to jest szansa by gdzieś w Rossmannie ktoś Ci kupił test strumieniowy pink? On chyba najbardziej wiarygodny jest i ma czułość 10
Na zdjęciu nie ma tak dobrze widać. Test czułość 25Ja niestety nic nie widzę na tym zdjęciuA to test o czułości 10? I kiedy powinnaś dostać okres?
Może jak nie możesz iść na betę to jest szansa by gdzieś w Rossmannie ktoś Ci kupił test strumieniowy pink? On chyba najbardziej wiarygodny jest i ma czułość 10
Okres powinnam dostać 1 styczniaJa niestety nic nie widzę na tym zdjęciuA to test o czułości 10? I kiedy powinnaś dostać okres?
Test p
Na zdjęciu nie ma tak dobrze widać. Test czułość 25
Myślę że po weekendzie zrobię jeszcze jeśli nie przyjdźie miesiączkaA powtarzałaś test czy to jedyny? Ja bym powtórzyła bo 5 dni po dacie miesiączki itp już by było widać kreskę chyba że się owulacja przesunęła i miałaś dłuższy cykl![]()