Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie pije kawy bo mi nie wchodziDziewczyny jak to jest u Was, te które codziennie piły kawę i herbatę z cytryną, jak jest teraz, ograniczyłyście? Czy nie wariujecie i pijecie bez zmian tak samo jak i przed ciążą?
No ja bym chciała do marca pracować, ale zobaczymy czy będę miała siłyja czekam do prenatalnych i idę na zwolnienie. Nauczona wcześniejszym doświadczeniem nie będę się zajeżdżać do końca jak w poprzedniej ciąży. Później i tak nikt o tym nie pamięta ani nie docenia. Pamiętam jak dziewczyny na mojej poprzedniej grupie tak pisały to nie wierzyłam i oczywiście pracowałam do końca…
Też mi skacze aczkolwiek ja leczyłam się też na depresje parę razyAh też niestety się z tym zmagam, ale akurat u mnie w spoczynku puls jest okej, ale jak już zaczynam coś robić to jest w granicach 130-150 choć jeszcze tydzień domu dobiło nawet do 170
Nie powinno się pić owocowych z hibiskusem. Szukałam bez hibiskusa ale nie znalazlama jak to jest z tymi owocowymi? Je można pić mimo że zawierają np hibiskus którego nie wolno itp? Bo nie wiem
wlasnie ja tez nie. Jak najdziesz to daj znac jakaNie powinno się pić owocowych z hibiskusem. Szukałam bez hibiskusa ale nie znalazlam
Ja znów czytałam, że lepiej pić owocowe, ziołowe (pewnie też nie wszystkie)jak czarnea jak to jest z tymi owocowymi? Je można pić mimo że zawierają np hibiskus którego nie wolno itp? Bo nie wiem
Tak!! Jak kiedyś rzadko mi się cokolwiek śniło to teraz codziennie coś, oprócz tego często się budzę przed budzikiem a zawsze raczej miałam milion dodatkowych alarmów +5 minut nastawionych i mogłam spać w najlepsze…Czy wam też się takie dziwne sny śnią?