NattNatt
Fanka BB :)
BonjestaPewnie Xonvea![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
BonjestaPewnie Xonvea![]()
nie przejmuj się, półtora tyg temu też nie było u mnie zarodka a dziś widziałam i zarodek i serduchoJa byłam dziś na wizycie, 6 tyg i 2 dni, brak zarodka, kontrola za dwa tyg., na tym etapie odpowiada 41% wielkości z terminu okresu
o dziękuję. A można wykupić jaka osoba prywatna ? W sensie że nie mam działalności gospodarczej ? I czy można wykupić będąc już w ciąży ? Bo słyszałam że niektóre pakiety mają tzw. Okres karencji i trzeba wykupić zanim zajdzie się w ciążęJa korzystam od kilku lat. Całą poprzednią ciążę też prowadziłam z pakietu, wszystkie wizyty prywatne i usg miałam w cenie, większość badań też. Za kilka badań musiałam tylko zapłacić (na nie miałam tylko zniżkę, bo mam najniższy wariant pakietu). Teraz podniosłam na wyższy, więc obejmie więcej badań. Jak byś miała pytania to śmiało pisz, bo korzystam sama od 8 lat, a oprócz tego siedzę w temacie zawodowo.
o widzisz niepotrzebnie się stresowałaśCiąża żyje, serce wali jak szalone. Jest tylko trochę młodsza
A faktycznie, czyli w sumie to samo ale w większej dawce. Ogólnie to lepsza w stosowaniu na co dzień jest Xonvea, bo jest większa dowolność w dostosowaniu sobie dawki, w zależności od objawów. Taki tipBonjesta![]()
Będziesz gwiazdą naszego wątku, już to czujęWszystko dobrze, jest dwójkaJednokosmówkowe, dwuowodniowe serducha biją równo 136 bpm, mają po 0,5 cm (6+1) jak się nic nie będzie działo to cesarka ok. 36/37 tc.
Tak, możesz jako prywatna. Jeżeli chodzi o karencję to dotyczy to ubezpieczeń gdzie jest świadczenie za urodzenie dzieckao dziękuję. A można wykupić jaka osoba prywatna ? W sensie że nie mam działalności gospodarczej ? I czy można wykupić będąc już w ciąży ? Bo słyszałam że niektóre pakiety mają tzw. Okres karencji i trzeba wykupić zanim zajdzie się w ciążę
wow! Na poprzedniej mojej grupie mamusiowej też były bliźniakiWszystko dobrze, jest dwójkaJednokosmówkowe, dwuowodniowe serducha biją równo 136 bpm, mają po 0,5 cm (6+1) jak się nic nie będzie działo to cesarka ok. 36/37 tc.
oby mdłości trwały krótkoKurde wypisała mi leki na wymioty opakowanie na 10 dni 160 zł solidnie![]()