Fifiifabio
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy Wy też macie takie spadki mocy? No nie daje rady z niczym, po pracy tylko śpię a w domu sajgon plus dwóch urwisów 4 i 7 :-) jestem już na siebie zła bo nie mam mocy żeby cokolwiek zrobić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja od tygodnia jak tylko mam chwilę wolną to śpię, masakra, ale po tym się skapnęłam, że coś może być na rzeczyDziewczyny czy Wy też macie takie spadki mocy? No nie daje rady z niczym, po pracy tylko śpię a w domu sajgon plus dwóch urwisów 4 i 7 :-) jestem już na siebie zła bo nie mam mocy żeby cokolwiek zrobić.
ja w ogóle pierwszy raz słyszęA czy słyszałyście teorię, że jak większy przyrost to może być dziewczynka?Pytam bo przyrost ostatni to ponad 170%, a fajnie byłoby mieć parkę
![]()
ja zauważyłam że mam ostatnio lekkie rano. Nie takie żeby wymiotować ale czuję dyskomfortu mnie jeszcze od kilku dni jest tak, że łapią mnie (a myślałam, że jednak nie będę miała) mdłości, właśnie po drzemkach. Jak się kładę to nic, jak otworzę oczy to jakby ktoś nacisnął guzik - mdłości .... ehhh
Ja tak czytałam na innych forach, wcześniej też o tym nie słyszałamja w ogóle pierwszy raz słyszę