Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic takiego nie słyszałamA czy słyszałyście teorię, że jak większy przyrost to może być dziewczynka?Pytam bo przyrost ostatni to ponad 170%, a fajnie byłoby mieć parkę
![]()
Ja jestem non stop zmęczonaDziewczyny czy Wy też macie takie spadki mocy? No nie daje rady z niczym, po pracy tylko śpię a w domu sajgon plus dwóch urwisów 4 i 7 :-) jestem już na siebie zła bo nie mam mocy żeby cokolwiek zrobić.
To ja to samo. Mój mąż mówi, że mnie nie poznaje bo non stop latam sprzątam tylko a teraz w domu armagedon a ja bez mocyJa jestem non stop zmęczona![]()
ja w ciąży z córką miałam ochotę na drożdżówki i jogurty pitne których normalnie nie znoszęJa do południa z powerem. A Ok 15.00 następuje odłączenie zasilania i niemoc tak, że nie mogę na oczy patrzeć…
Z tą beta na dziewczynkę to w ogóle pierwszy raz słyszę. Ale mam taka fazę na słodkie, jakiej w życiu nie miałam… a w pierwszej ciąży z chłopakiem tylko mięsko bym jadła i warzywka (raczej wytrawnie)czy to coś wróży ? Okaże się pewnie, ale pogadać można o zachciankach
![]()
Ja znowu pomarańczez moich zachcianek - zaczęłam jeść mandarynki (szczerze nienawidzę cytrusów) i uważam, że to najlepszy owoc na świecie, no i codziennie rano muszę zjeść serek wiejski (wcześniej jadłam sporadycznie).
Totalnie nie chce mi się słodkiego - to też do mnie nie jest podobne. Reszta raczej bez zmian![]()
Ja też tak mam do południa jakoś w miarę się czuje a potem myślę tylko o spaniu mnie coś bierze na kwaśne wczoraj cały słoik grzybów marynowanych zjadłamJa do południa z powerem. A Ok 15.00 następuje odłączenie zasilania i niemoc tak, że nie mogę na oczy patrzeć…
Z tą beta na dziewczynkę to w ogóle pierwszy raz słyszę. Ale mam taka fazę na słodkie, jakiej w życiu nie miałam… a w pierwszej ciąży z chłopakiem tylko mięsko bym jadła i warzywka (raczej wytrawnie)czy to coś wróży ? Okaże się pewnie, ale pogadać można o zachciankach
![]()