Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anik a czujesz się wzdęta??
Oby , oby![]()
Oj i mnie też chcę się spać. Niestety jestem sama w domu z dzieckiem i nie da rady poleniuchowac.Cześć Dziewczyny
KasiaMarysia uśmiałam się z Twojego snu) ciekawy bardzo hahaha
ale też mam dziwne sny więc nie jesteś sama
)
Co do cytologii to miałam robioną w czerwcu więc jak byłam na wizycie to mówił że nie trzeba no to mu wierzę , też mam nadżerkę i chyba przez to miałam plamieniaJa jakoś specjalnie nie czuje się wzdęta może tydzień temu jeszcze towarzyszyło mi to uczucie. Dziś praktycznie cały dzień przespałam ciągle jestem senna
U mnie te bóle to sprawa hormonów niestety. Z moim synkiem spacery zaliczamy codziennie, a zdrzemnąć się w dzień niestety nie mam szansKochana na bóle głowy polecam Ci spacery albo sen jeśli jeszcze nie próbowała
Poczytałam trochę w necie, nie brzmi ciekawiena pierwszej wizycie zobaczył na mojej twarzy rumień i dlatego dał mi na ANA 2 krwio coś tam i jeszcze trzecie (te dwa ostatnie wyszły ujemnie ale ten ANA2 wyszedł wynik graniczny).
moja droga to nie wzdęcie, a rosnący domekDziewczyny też macie wzdęte brzuszki???
U mnie te bóle to sprawa hormonów niestety. Z moim synkiem spacery zaliczamy codziennie, a zdrzemnąć się w dzień niestety nie mam szans
Czy wy też cierpicie już na bezsenność? Pamiętam, że w pierwszej ciąży bezsenność przytrafiła mi się w III trym, a teraz już nie mogę spać, a potem w dzień padam na twarz:/
Poczytałam trochę w necie, nie brzmi ciekawieale trzeba się trzymać tego, że mimo wszystko wynik w normie. Masz możliwość, to może zadzwoń do ginekologa jak bardzo się martwisz?
A ktory u cb tc ?
Niemozliwe jest zeby to byl ciazowy brzuszek. Twoje dziecko ma okolo cm. Macica sie jeszcze na tyle nie powieksza. Ja uwazam ze do 12 tyg powiekszony brzuch ma inna przyczyne ( zatrzymanie sie wody, wzdecia itp) mi zaczal sie pojawiac dopiero po 21 tyg ciazy. Wiadomo ze kazdy jest inny no ale bez przesady![]()