Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A powiedzcie mi, czy to prawda, że po cc nie można karmić piersią? Coś mi się o uszy obiło, ale ja się nie znam na tym kompletnie, dlatego Was pytam![]()
Jak po wizycie ?
A tak tak, 2 dokładni fasolki, jogurt , pizze grzeję
Jem póki mogę![]()
Ja mialam jeszcze pokarm jak mi robili 2 cesarke ,potem karmilam kolejne 2,5 rokuOj moje Drogie!
Jak dobrze, że Was mamjest się komu wyżalić, bo domownicy czasem nie rozumieją
zawsze dacie jakieś mądre rady
jak te z silikonowymi nakładkami
pewnie mi się przyda
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizytsuper, że u nas wszystkie Maluchy zdrowe, oby tak dalej
A powiedzcie mi, czy to prawda, że po cc nie można karmić piersią? Coś mi się o uszy obiło, ale ja się nie znam na tym kompletnie, dlatego Was pytam
Ja dziś super samopoczucie, prawie żadnych mdłości. Może powoli będzie puszczać. Oby tylko z Dzidzią było dobrzea brzuch to już mam, nie wiem czy ciążowy, czy tłuszczowy
![]()
KasiaMarysia jedz na zdrowie, dla siebie i Maleństwa:*
jane u mnie z tym karmieniem nie wyszło przez zbyt częste pobyty małej w szpitalu i jej zbyt krótkie wędzidełko pod językiem...a jak właśnie miała te 3,5 miesiąca to była w szpitalu z zapaleniem płuc...ja wówczas dostałam też gorączki i mnie dobę u niej nie było...a jak do niej przyjechałam to piersi w ogóle nie chciała wziąć do buzi i na tym się nasze karmienie piersią zakończyło...
Ja karmilam 3.5 miesiaca ale to byla dla mnie katorga. Przy kazdym przystawianiu do piersi mialam wrazenie ze zyletkami ktos mi je tnie tak bolalo. Mleka mialam za duzo bo mlody sie dusil i krztusil pijac, tak pod cisnieniem lecialo. Zaczelam sciagac i podawac butla a w ten sposob pokarm szybko zanikal. Mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej. Od 7 miesiaca leciala juz mi siara z piersi potrafilam miec cala mokra koszulke
Ja karmilam 2,5 Roku jedno i 2,5 drugie w sumie 5 lat bez przerwy,tym rrazem planuje tylko rok i definitywnie koniec
Oj moje Drogie!
Jak dobrze, że Was mamjest się komu wyżalić, bo domownicy czasem nie rozumieją
zawsze dacie jakieś mądre rady
jak te z silikonowymi nakładkami
pewnie mi się przyda
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizytsuper, że u nas wszystkie Maluchy zdrowe, oby tak dalej
A powiedzcie mi, czy to prawda, że po cc nie można karmić piersią? Coś mi się o uszy obiło, ale ja się nie znam na tym kompletnie, dlatego Was pytam
Ja dziś super samopoczucie, prawie żadnych mdłości. Może powoli będzie puszczać. Oby tylko z Dzidzią było dobrzea brzuch to już mam, nie wiem czy ciążowy, czy tłuszczowy
![]()
KasiaMarysia jedz na zdrowie, dla siebie i Maleństwa:*

anik czy mogłabyś mi powiedzieć coś więcej o tym składzie kremu na rozstępy dla kobiet w ciąży?
Z tego co pamiętam to znasz się na tym
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Aloe Vera Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Urea, Sodium Lactate, Hydrolyzed Silk Protein, Buxus Chinensis (Jojoba Oil), C18-36 Acid Triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Oenothera Paradoxa Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Isostearyl Isostearate, Phenoxyethanol, Magnesium Stearate, Potassium Chloride, Parfum, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Propylenglycol Soyate, Zinc Gluconate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin.