Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj miała mieć bal karnawałowy w szkole a tu doopa siedzi w domu 
problemy z kręgosłupem mogą być wskazaniem do cc więc na pewno o tych bólach musisz porozmawiać z ginemBrzuch mnie ciągle ciągnie i boję się, że coś będzie nie tak. Martwi mnie ból pleców - miałam solidny upadek rok temu, zignorowałam, a potem od czasu do czasu coś mnie zarwało w krzyżu. Teraz mnie boli regularnie (wystarczy, że założę na chwilę buty na obcasie). Nie mocno, ale niepokojąco. Sama nie wiem, czy coś (co?) z tym robić.

he he nie na żadnym kursie szybkiego czytania nie byłamkobieto kiedy ty te książki czytasz?? byłaś na jakimś kursie szybkiego czytania![]()
a kiedy czytam np. z rana jak dziewczynki są już w szkole i przedszkolu...przed obiadem i po kolacji jak już dziewczynki leżą smacznie w łóżeczku

nie stresuj się tym razem musi być dobrze!
no pobyty w szpitalu i choroby kp nie ułatwiają ....
ja też na początku karmiłam z nakładkami przez jakiś mc ale dlatego, że Ola przez pierwsze 3 doby była na OIOMie i była na butli i nie umiała złapać ale potem ją przestawiłam i udało s
piękny wynik, a same się odstawiały ?
oczywiście, że można karmić po cc
ja usypiając małą prawie zasnęłam...chyba zaczyna się faza snu![]()
U mnie na wizycie tez tak było.Dziewczyny .. Byłam na usg i widoczny jest pęcherzyk ciążowy ale pani doktor powiedziała ze jest za wczesna ciąża i dzidzi niw widać jeszcze i żebym
Wróciła
Za kilka tygodni , miałam lekkie różowe
Plamienie podczas badania i strasznie sie martwię , czy któraś z was miała podobnie ?