Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem również po wizycie. Dzidzia ma 19,7mm serduszko bije więc jestem szczęśliwa. Niestety przypałętało mi się zapalenie 60 zł zostawiłam w aptece. Jeszcze tydzień temu maluszek mierzył 12 milimetrów. Kolejna wizyta 24 lutego.
pierwszy przykład to moja siostra która miała dwie cc i obu synów karmiła piersią a drugi przykład to moja sąsiadka która cc miała teraz w październiku'15 i jej córcia od początku na piersi jest 

Oj moje Drogie!
Jak dobrze, że Was mamjest się komu wyżalić, bo domownicy czasem nie rozumieją
zawsze dacie jakieś mądre rady
jak te z silikonowymi nakładkami
pewnie mi się przyda
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizytsuper, że u nas wszystkie Maluchy zdrowe, oby tak dalej
![]()
co prawda zaraz po przyjściu do pracy jem śniadanie ale to jest ok 2 h od wstania więc zdecydowanie za późno jak na ciążowe standardy 
Dzisiaj zaliczyłam z pierworodną wizytę w bibliotece i tym razem wypożyczyłam sobie dwie książki( "Najdłuższa noc" i "Festiwal Radości")...tej samej autorki co ostatnio i znowu mnie fabuła tak wciągnęła że na jutro została mi już jedna książka do przeczytania![]()

Brzuch mnie ciągle ciągnie i boję się, że coś będzie nie tak. Martwi mnie ból pleców - miałam solidny upadek rok temu, zignorowałam, a potem od czasu do czasu coś mnie zarwało w krzyżu. Teraz mnie boli regularnie (wystarczy, że założę na chwilę buty na obcasie). Nie mocno, ale niepokojąco. Sama nie wiem, czy coś (co?) z tym robić.
Pierwsza wizyta z USG w piątek. Nie mogę się doczekać.
Moc pozdrowień dla wszystkich. :-) :-) :-)