Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem również po wizycie. Dzidzia ma 19,7mm serduszko bije więc jestem szczęśliwa. Niestety przypałętało mi się zapalenie 60 zł zostawiłam w aptece. Jeszcze tydzień temu maluszek mierzył 12 milimetrów. Kolejna wizyta 24 lutego.
pierwszy przykład to moja siostra która miała dwie cc i obu synów karmiła piersią a drugi przykład to moja sąsiadka która cc miała teraz w październiku'15 i jej córcia od początku na piersi jest 

Oj moje Drogie!
Jak dobrze, że Was mamjest się komu wyżalić, bo domownicy czasem nie rozumieją
zawsze dacie jakieś mądre rady
jak te z silikonowymi nakładkami
pewnie mi się przyda
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizytsuper, że u nas wszystkie Maluchy zdrowe, oby tak dalej
![]()
co prawda zaraz po przyjściu do pracy jem śniadanie ale to jest ok 2 h od wstania więc zdecydowanie za późno jak na ciążowe standardy 
Dzisiaj zaliczyłam z pierworodną wizytę w bibliotece i tym razem wypożyczyłam sobie dwie książki( "Najdłuższa noc" i "Festiwal Radości")...tej samej autorki co ostatnio i znowu mnie fabuła tak wciągnęła że na jutro została mi już jedna książka do przeczytania![]()

Brzuch mnie ciągle ciągnie i boję się, że coś będzie nie tak. Martwi mnie ból pleców - miałam solidny upadek rok temu, zignorowałam, a potem od czasu do czasu coś mnie zarwało w krzyżu. Teraz mnie boli regularnie (wystarczy, że założę na chwilę buty na obcasie). Nie mocno, ale niepokojąco. Sama nie wiem, czy coś (co?) z tym robić.
Pierwsza wizyta z USG w piątek. Nie mogę się doczekać.
Moc pozdrowień dla wszystkich. :-) :-) :-)