Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja z pld-wsch części Polski. Mój M tez chciałby syna. Nie powiem za córką wręcz przepada ale chyba każdy facet marzy o synu.Oj ja mocne południe kraju ☺
Ja tak po cichutku się przyznam, że fajnie było by mieć teraz synka. Widzę po mężu, że mu to się marzy
Czy cos stalo sie dziecku ? Czym wczesniejsza ciaza tym gorzejHappyMum kotów obawiać się nie musisz. Ja od zawsze żyję wśród kotów i także tokso nie przychodziłam. No bo wątpię abyś kocie kupy zjadala a tylko w ten sposób możesz od kota złapać tokso. A do tego kot musi mieć w sobie wirusa, bo nie każdy go ma przecież. No i oocysty powstają w kale kota zakazonego w 48 godzin po wydaleniu z organizmu. Więc naprawdę zakazazenie od kota jest niemal niemożliwe.
Przede wszystkim higiena -mycie rąk po wybraniu z kuwety, używanie osobnych desek, noży do mięsa. Mycie ich osobną gąbką.
No i surowe warzywa czy owoce też trzeba szorowac bardzo dokładnie.
W poprzedniej ciąży chodziłam razem z koleżanką z pracy. Zaraziła się tokso w 2 miesiącu z warzyw właśnie bo miała wstręt do mięsa, a kotów nienawidzi i unika jak ognia.
SKY ja jestem z okolic Warszawy.