reklama

Wrześnióweczki

reklama
Czesc dziewczyny.
Nie pisalam w weekend bo to moj pierwszy wolny od dawna wiec musialam w sobote ogarnac mieszkanie i ugotowac cos. A w niedziele zaliczylam Lyzwy i Pamptrack z corcia. Wieczorami padam na twarz.
Dzisiaj wieczor urodziny taty wiec zaraz zmykam sie przygotowac.

Anik. Wspolczuje bolu nerek. Nie ma dnia zeby cie nie bolalo ?
Dolaczam do grupy przeziebionych. Od rana boli mnie znowu gardlo. Bylam dzis u ginekolozki po skierowanie na badanie miana przeciwcial i przychodnia odmowila mi. Dostalam skierowanie do poradni patologi ciazy. Obdzwonilam gdansk i ciagle mnie odsylali gdzie indziej bo sie takimi przypadkami nie zajmuja. Laskawie jakas pani zapisala mnie do zastepscy ordynatora w szpitalu w gdansku. Mam nadzieje ze on mi podpowie co dalej robic

Dolaczam do grupy przeziebionych. Od rana boli mnie znowu gardlo. Bylam dzis u ginekolozki po skierowanie na badanie miana przeciwcial i przychodnia odmowila mi. Dostalam skierowanie do poradni patologi ciazy. Obdzwonilam gdansk i ciagle mnie odsylali gdzie indziej bo sie takimi przypadkami nie zajmuja. Laskawie jakas pani zapisala mnie do zastepscy ordynatora w szpitalu w gdansku. Mam nadzieje ze on mi podpowie co dalej robic
To przykre jak odsylaja z miejsca na miejsce. Wspolczuje. Oby w koncu sie udalo

Masakra z tym odsyłaniem :( mam nadzieje, ze w Gdańsku juz załatwisz wszystko od reki.
No mnie praktycznie codziennie bolą. Albo od rana cały dzień albo tylko wieczorami. Dzisiaj w ciągu dnia jest ok ale nie wiem co wieczór przyniesie :(

hej :)

no i ja też chora :( obudziłam się z mega bólem ucha i mam powiększone węzły chłonne, do tego katar i kaszel. Ratuję się czosnkiem. A Wy co bierzecie na przeziębienie?

KasiaMarysia ja na prenatalne zapisana jestem już od dwóch tygodni. Ale idę prywatnie bo na NFZ nie mają sprzętu.

Anik a próbowałaś ciepłe okłady na te nerki? Może by pomogło. No i żurawinka jak dobra na drogi moczowe to może na nerki tez? Może masz kamienie?

HappyMum obyś tym razem załatwiła wszystko. Trzymam kciuki :)

annam03 co to się porobiło? Czemu jesteś w szpitalu? Zdrówka życzę! Dobrze z Maleństwem wszystko dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry