Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
także teraz powinny do 19.02 być już dołączone do mojej karty 

Ja dalej płaska jak deska, waga stoi. W sobotę miałam prezent od natury bez mdłości a tak non stop, już mnie to męczy. Właśnie szukam jakiegoś specyfiku do ciała i znalazłam pochlebną opinię o składzie kremu Babydream fur Mama z Rossmanna - Emulsja dla kobiet w ciąży, oliwka do ciała.
Dziewczyny czy to prawda, że kremów na rozstępy powinno używać się dopiero od drugiego trymestru? Czy to tylko mit i można używać ich wcześniej? ;-)
Witam
Wizytę w laboratorium z rana zaliczyłam... w kolejce też się trochę o siedziałam bo jakoś tak szczególnie w dniu dzisiejszym masę ludzi przyszło ale dobrze że nie przekładałam tych badań na jutro bo wyniki mają być dopiero po 10 dniachtakże teraz powinny do 19.02 być już dołączone do mojej karty
Marzena.08 mój brzuch jest miękki
AnusiaP ja jeszcze nie używam kremów na rozstępy jak trochę bardziej "urosnę" to zacznę
annam03 koniecznie powiedz lekarzowi na wizycie o tych zawrotach głowy
Czy któraś z Was miała Cholestazę ciężarnych? to się tyczy mam które już wcześniej rodziły...![]()