Acgug
Fanka BB :)
Fajnie, ze skończysz przed urodzeniem dziecka. Ja broniłam mgr jak moją córka miała 10 mcy.No ja jestem akurat w środku sesji na studiach i bardzo mi ciężko idzie ta nauka.. Ale byle do czerwca i w końcu je skończę)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie, ze skończysz przed urodzeniem dziecka. Ja broniłam mgr jak moją córka miała 10 mcy.No ja jestem akurat w środku sesji na studiach i bardzo mi ciężko idzie ta nauka.. Ale byle do czerwca i w końcu je skończę)
Może też bardziej boleć jak dotykasz go co chwilę. Na pewno to nic groźnego ale wiadomo sprawdzić trzeba.Piersi tak umiarkowanie, jak przed okresem, ale jakiś guzek pod pachą mam i on zdecydowanie bardziej boli.
Staram się nie dotykać, bo boli.Może też bardziej boleć jak dotykasz go co chwilę. Na pewno to nic groźnego ale wiadomo sprawdzić trzeba.
Będzie dobrzeStaram się nie dotykać, bo boli.![]()
No ja jestem akurat w środku sesji na studiach i bardzo mi ciężko idzie ta nauka.. Ale byle do czerwca i w końcu je skończę)
Lepiej sprawdzić. Daj znać po badaniu.Znam to
Ja się broniłam jak synuś miał 7 miesięcy
Jadę na IP. Jakieś takie brązowe plamienie mi się przypałętało. Jest tego niewiele teraz w zasadzie jest juz czysto ale ja to wolę sprawdzić. Czekam tylko na męża, bo synuś jest u kuzynki.
Powodzenia trzymam kciuki, żeby szybko się poprawiło.Nie mam siły, wymioty nie ustępują, wózkiem do toalety, kroplowka cały czas masakra