Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasia, ja rodziłam w Wołominie, moja dr tam pracuje.Jestem ciekawa czy dziewczyny z Warszawy wybrały już szpital w którym chcą rodzić? Mój lekarz pracuje m. in. w Wołominie, a to niedaleko ode mnie. Tydzień temu byłam tam w szpitalu żeby się zorientować jak tam jest i w Międzylesiu bo to też blisko. Bardziej podoba mi się chyba w Wołominie ale tam podobno jest kiepsko ze znieczuleniem, bo jest jeden anestezjolog na cały szpital. A ja boję się że będzie bardzo bolało i że będzie problem z tym. W Miedzylesiu jest podobnie i moja siostra mówi że znieczulenie zewnątrzoponowe to wcale nie jest standard na żądanie pacjentki tak jak piszą na stronach szpitali w ramach programu "rodzenia po ludzku"... Co o tym myślicie?

Sreberko Ja też lubię wrzesień20 września data mojego ślubu, ja urodziłam się 6 września a mój mąż 9 września
kaaasia2 jeść się chce a na jedzenie patrzeć nie mogęrzadko kiedy mi coś posmakuje.