Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok dziekuje, imbiru nie podiadam ale miodzik i cytrynke takGosia to herbata z miodem i imbirem i cytrynka.
My dopiero wstalismy
Witam z rana!
Mam piękne słońce za oknem. Az chce się żyć.
Dziewczyny mam pytanie.
Jutro idę na badania i zastanawiam się czy jak przed pobraniem krwi napije się pół szkl wody to czy nie wyjdą fałszywe wyniki?
Udanej niedzieli
Zazdroszczę Ci tego słońca, bo u mnie ponuro i w związku z tym jakiś smutek mnie ogarnia ale mam nadzieję że słońce wyjdzie i humor się poprawiWitam z rana!
Mam piękne słońce za oknem. Az chce się żyć.
Dziewczyny mam pytanie.
Jutro idę na badania i zastanawiam się czy jak przed pobraniem krwi napije się pół szkl wody to czy nie wyjdą fałszywe wyniki?
Udanej niedzieli

A to dobrze. Bo rano tak mnie mdli, że szok. Dziś nawet wodę zwymiotowalam.Możesz nawet więcej. Tylko czystej wody. Ja ostatnio mało pilam od rana i miałam tak zagęszczona krew, że kobieta nie mogła jej pobrać.
A jak synek? Lepiej?A to dobrze. Bo rano tak mnie mdli, że szok. Dziś nawet wodę zwymiotowalam.
Szczerze to zawsze myślałam, że do pobrania krwi trzeba być całkiem na czczo.Zazdroszczę Ci tego słońca, bo u mnie ponuro i w związku z tym jakiś smutek mnie ogarnia ale mam nadzieję że słońce wyjdzie i humor się poprawi
Przed pobraniem krwi trzeba pić wodę żeby krew była rzadsza i lepiej leciała więc możesz pić bez problemu-pracuję w przychodni więc wiem
My z mężem idziemy zaraz do kościoła a potem będzie mi dawał " jazdy doszkalające" bo przygotowuję się do egzaminu na prawo jazdy-no cóż lepiej późno niż wcale
Też życzę Wam miłej niedzieli
A jakie macie plany na Walentynki?