Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A przed ciążą zapewniałam że nie będę jadła niezdrowych rzeczy ale łatwiej się mówi niż robi jak widać
Trochę tak jest, ale nie łatwo się wyzbyć profesjonalizmu jeśli chodzi o porządek itp .
Molly, w krwiodactwie zanim pobiorą Tobie krew dają kawe do wypicia i czekoladę do zjedzenia. Kiedyś babka powiedziała dla mojego męża, że można zjeść też kanapkę z dżemem. Ale jak M robił ostatnio badania do pracy to była wrednna baba i za suchą bułkę mąż opierdziel dostał, bo niby wyniki złe będą, a dobre wyszły.
Zostało mi jeszcze 4 godziny jazdy więc nie mam jeszcze wyznaczonego egzaminu ale parkowanie kiepsko mi idzie i chcę poćwiczyć żeby nie płacić za egzamin na próżno 140 zł chociaż za pierwszym razem pewnie i tak nie zdam. Ja też trochę się zbierałam na ten kurs zanim podjęłam decyzję.Szczerze to zawsze myślałam, że do pobrania krwi trzeba być całkiem na czczo.
A kiedy egzamin?
Planów na Walentynki żadnych nie mamy. Ot posiedzimy razem w domu, może spacer po obiedzie i to wszystko.
Pozdrawiam