reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia robia roznie prenatalne u roznych lekarzy nawet w tej samej przychodni. U niektorych pobranie krwi jest przy usg i wtedy wyniki sa w ciagu kilku dni; a u niektorych trzeba przyjsc na pobranie wczesniej i wtedy wyniki sa na usg.

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Molly dziś jest ok, bo jeszcze jestem przed śniadaniem :):) a co studiowalas?? ja teoretycznie studia skończyłam, ale pracę dopiero w marcu będę bronić.
To u Ciebie dają tez filmik???? jeju ale fajnie! ja bym chyba codziennie oglądała :):):)
Pamiętaj kochana żebyś się nie martwila jakbyś po cytologii miała brązowy śluz. :)

anik kochana! bardzo bardzo mi przykro :( jednak nie będą powtarzać jutro bety? :( będę modliła się o Ciebie i Twojego Aniołka :( nie jestem w stanie sobie wyobrazić Twojego smutku, ale jestem pewna, że już niedługo znów będziesz w ciąży i wszystko skończy się dobrze. Tulę Cię i naprawdę bardzo Wam współczuję :*

KasiaMarysia ja studiowałam Administrację rządową. U mnie gin na prenatalnych daje płytkę ze zdjęciami i filmikiem :) też myślę, że będę non stop go oglądała :D mąż oczywiście idzie ze mną :)

Hej Dziewczyny;*
Ja dziś obudziłam się z krwotokiem z nosa;< i strasznie osłabiona jestem mimo tak cudownej pogody na dworze ;)
W ciuchy się mieszczę choć w sumie musiałam odrzucić kilka dżinsów bo mi w nich zbyt ciasno ;)
Kasia2439 ja ostatnio dzwoniłam do katowic i chciałam przełożyć to już miejsc nie było na luty.
Też mam na 25 i idę ze swoim R. ale nie wiem czy tam dają filmik ;)

Anik - trzymaj się;(

Kasiaaaa tez kiedyś miałam ochotę na paprykowe, kupiłam i pół paczki zjadłam. Ale ja nie mogę takich rzeczy, bo później mi nie dobrze. Czuje jakby ten tłuszcz się odkładal. Kup sobie sos arabski, wczoraj koleżanka robiła mi hot doga u siebie w małpce i był pycha lekko pikantny.
Dziękuję. Pewnie niebawem spróbuję tego sosu:happy2: bo też czasami źle się czuję po chipsach, ale nie umiem sobie odmówić jak mnie najdzie ochota:frown: Lubię też prażynki paprykowe i są chyba trochę mniej chemiczne od chipsów;-) ;)

reklama
Molly_88 beta nie przyrasta. Pęcherzyk ma 12 mm serduszka nie widać. Są w nim tylko jakieś krwawe wylewy wiec na co mam czekać? :( w domu synek czeka... miałam 4 USG - od wtorkowego nic o mm nie uroslo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry