Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie się pytala przed porodem czy chce lewatywe, zgodzilam się i nie zaluje, przeczyscilam się solidnie. Przy porodzie byl mąż, gdyby nie on to nie urodzilabympoprosily go polozne o położenie mi się na brzuchu i dociskanie aby maly wyszedł. Spocil się przy tym jak nigdy, widac bylo potem po siniaku na brzuchu ile wlozyl w to sily
![]()
O matko to jak to może boleć jeszcze gorzej to ja nie wiem... Te moje okresy były okropne ja byłam nieprzytomna z bólu
Oj ja się wczoraj wystrzygłam dobre 15cm na długości poszło![]()
tylko grzywkę podcięłamJa tez nie mam problemu ze zdejmowaniem majtek u lekarza. Nachodziłam się do nich co nie miara, parę ładnych lat i to regularnie. Powiem nawet, że wolę facetów ginekologów niż kobiety, HEHE.
heheh miałam to samoPamiętam, że bardzo się bałam porodu - nie tego, że będzie bolało, ale tego, że będą mnie oglądać. O wiecie co? Jak już się zaczęło, to miałam w doopie to ile jest tych ludzi - byle szybciej młodego że mnie wyjeli ;-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Mnie co wizytę bada dlatego mam nadzieje, ze to się skończy. Na ostatniej wizycie włożyła palce i naciskała na brzuch żeby sprawdzić czy macica się powiększa. Teraz chciałabym tego uniknąć.
Osobiście boje się porodu, przeraża mnie wizja lewatywy. Nie wiem czy jeszcze to się robi...

A wasi mężowie byli przy porodzie??
ale nie wiedzieliśmy, że jak jechałam na porodówkę to już miałam 9 cm
chyba nie tak rzadko...moje dwie koleżanki wymiotowały przy porodzieAaa, a moja koleżanka podczas porodu wymiotowała i się położne do niej zbiegały zobaczyć to, bo ponoć jest w podręczniku, a bardzo rzadko się zdarza.![]()
ale to jakaś masakra chyba jestMnie się pytala przed porodem czy chce lewatywe, zgodzilam się i nie zaluje, przeczyscilam się solidnie. Przy porodzie byl mąż, gdyby nie on to nie urodzilabympoprosily go polozne o położenie mi się na brzuchu i dociskanie aby maly wyszedł. Spocil się przy tym jak nigdy, widac bylo potem po siniaku na brzuchu ile wlozyl w to sily
![]()

A ja Wam powiem, że nie nastawiam się negatywnie na poród... Ile kobiet rodzi dzieciPrzyjaciółka mówiła mi, że najważniejsze jest właściwe nastawienie
wtedy będzie łatwiej.
Też planujemy z mężem poród rodzinny. Nie wyobrażam sobie, żeby miało go ze mną nie być.