reklama

Wrześnióweczki

reklama
Z cukrzycą można nauczyć się żyć ☺więc leci u mnie Amciu8232 wsio ok tylko te ręce jakby nie moje i bolą co utrudnia mi trochę życie, ale nie narzekam, bo to moje już ostatnie dziecię wiec staram się nacieszyć tym stanem bo już mi się nie powtórzy a ciąża mimo tych kilku niedogodnien to piękny okres

Jeżeli dajesz radę to najwazniejsze i bardzo mnie to cieszy ;) cieszy[emoji5] ja już bym chciała mieć wizyte i wiedzieć ile mała wazy . Bo Ty masz tai dam termin porodu co ja więc jestem ciekawa ktora pójdzie pierwsza hehe :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki !
Wyniki mam dzisiaj pierwszorzędne :D Jak nie kobieta w ciąży. Oczywiście cukier, mocz w normie . Dzisiaj mam wrażenie że mam podwójne nogi ;/ Takie spuchnięte. Stopy ledwo włażą w jakiekolwiek sandałki.
Podbrzusze dalej boli.

Amcia8232 no tego nie wie nikt myślę że jak nam się dziewczyny nie obroca to pewnie zrobią nam cesarki a może też podobnie no zobaczymy w każdym razie ja się jeszcze nie spieszę

Majorcia maja jeszcze czas ja ostatnio jak byłam na badaniach to dziewczyna mi mówiła że z pierwszym dzieckiem jej od początku ciazy mówili że cesarka bo dziecko odwrócone posladkowo a jak jej wody odeszły i zaczęło się to dzidziuś się obrócił głowa w dół teraz była w ciazy z drugim i na 10.08 ma termin i też jeszcze się jej nie obrucil synek więc to mnie uspokoilo; )

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Reille to super cieszę się z tobą nie musisz się zamartwiać że mogło być coś nie tak i nie uchwycono tego no to teraz proszę myśleć o kolorach do mieszkania panelach i szukać dobrego kafelkarza to zmykam kobietki bo jeszcze musze coś porobić i nynam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry