Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Juliana - to czujesz się tak jak ja Normalnie mam nadzieję że przeczucia się nie sprawdzą i posiedzi sobie tam jeszcze troszkę
Amcia8232 - jak samopoczucie ? U mnie dzisiaj pięknie deszczyk pada
U mnie dalej kręgosłup i podbrzusze ale jak nie ma tych upałów to duuużo lepiej. Jest pięknie chłodno. Ale teraz martwię się tym że brakuje mi apetytu. Nic mi nie smakuje ;/ Zjadłam dzisiaj danonka dla dzieci i banana. Ehh jak nie urok to...
Też jakoś nie mam apetytu :/nie bardziej podbrzusze boli pod wieczór nie wiem dlaczego :/ eh już chce mieć koniec bo nie daje rady końcowa zawsze najgorsza hehe a dzidziuś jak jest ułożony ?
Rielle to dobrze moja nadal posladkowo też się boję bolu i tego że sobie nie poradzę podczas porodu chce koniecznie aby partner był z resztą on też chce być przy porodzie więc mam nadzieję ze jakoś to się ułoży bo on będzie pewnie musiał dojechać do szpitala a ja karetka będę jechała
O dziewczyny jak ja zazdroszcze wam że nie macie upału!U mnie jest 32 stopnie i już nie wiem co mam ze sobą robić bo czuje ze się rozpuszczam.Siedze przy wiatraku i z zimną wodą i na nic nie mam sił...
Jedyny plus tego stanu rzeczy to to że pranie szybko wyschnie,eh...