reklama

Wrześniówki intymnie...

reklama
Czy z "pierwszym razem" czekałyście do wizyty kontrolnej u ginekologa? Czy jak się czułyście dobrze to szalałyście? U mnie niby minęło 6 tygodni i nie wiem czy już bym mogła. Czuję się dobrze. Dzwoniłam do gin i niestety ale jutro jej nie ma :wściekła/y: i tak wypada dopiero wtorek 7 listopada bo wtedy tylko godziny nam odpowiadają (M jest w pracy i nie ma mnie kto zawieźć).

Też mam zamiar brać tabletki Cerazette bo tylko je można w trakcie karmienia ale myślałam że trzeba czekać do okresu.

Czy z "pierwszym razem" czekałyście do wizyty kontrolnej u ginekologa? Czy jak się czułyście dobrze to szalałyście? U mnie niby minęło 6 tygodni i nie wiem czy już bym mogła. Czuję się dobrze. Dzwoniłam do gin i niestety ale jutro jej nie ma :wściekła/y: i tak wypada dopiero wtorek 7 listopada bo wtedy tylko godziny nam odpowiadają (M jest w pracy i nie ma mnie kto zawieźć).

Też mam zamiar brać tabletki Cerazette bo tylko je można w trakcie karmienia ale myślałam że trzeba czekać do okresu.

Ja nie czekałam, przstałam krwawić, czułam się dobrze i szaleliśmy:-) choć ból na początku był. Kurde musze w końcu do gina się wybrać w pon stuknie 8tyg od porodu:baffled:

Ellsi myśmy szaleli juz po 16 dniach i narazie cały czas bez zabezpieczenia. Za tydzień idę do gina zeby spiralke przedyskutować i zobaczyć czy na USG jakiejś kropki nie ma;-)
Jak czujesz sie dobrze to probujcie.
Mambusia nasz pies to samo lize nas, ale A go wtedy ewakuuje na dół na kocyk i musi grzecznie czekać az skończymy. Synus narazie nas nie przylapal a corcia tak mocno spi ze armaty mogą strzelać i nic:-D

Choć ostatnio zanizamy statystyki bo zmęczenie bierze gore, a w dzien czasem nie ma jak:-(

reklama
Misiako - jak dobrze, że wiesz co czuje z tym lizaniem hihi. :-DNiestety nasz kudłaty łobuziak nie specjalnie słucha. Jest młoda. A przy jej lizaniu nie specjalnie można się skupić hihi ;) :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry