reklama

Wrześniówki intymnie...

Ja po kontroli u ginekologa mam zielone światło, ale mnie się w ogóle nie chce :zawstydzona/y: może ze zmęczenia...
Teraz, póki co biorę tabletki, Azalia - dla karmiących, a w styczniu jestem umówiona z doktorem na wkładkę.

Już 3 razy mamy za sobą :-) pierwszy okropny, bolało bardzo, drugi niefajny, ale lepszy od pierwszego, a trzeci był po wizycie, wiedziałam, że wszystko ładnie zagojone jest i już nic nie bolało ;-) więc było super :-)
My psa nie mamy :-D ale wiem jak to jest :tak:;-):-D:-D:-D
Ranyyyy i pomyślałam o naszym piesku i ryczeć mi się chce... Ehhh :-(

reklama
Ja nie czekałam, przstałam krwawić, czułam się dobrze i szaleliśmy:-) choć ból na początku był. Kurde musze w końcu do gina się wybrać w pon stuknie 8tyg od porodu:baffled:

hehe, dobrze wiedziec ze nie tlykoja się z tym ociągam. Musze ubezpieczenie w końcu załatwić i się gdzieś umówić. nie chce iść prywatnie gdzie chodziłam pod koniec ciąży bomi szkoda stówki. Wole malutkiej coś kupić a niedać facetowi ze poogląda moje podwozie przez 5 min.

Byłam na kontroli u mojej ginki. Ogólnie wszystko jest ok, ale...
mam małą nadzerkę - którą leczyć będziemy jak urodze wszystkie dzieci, niewielką infekcję ( dostałam globulki ) wszsytko fajnie się zagoił, więc można sie sexić do bólu. U nas na razie sexu nie bedzie bo mąż nie zasłużył :-p:-p:-p niech się stara chłopak :-D:-D:-D

Ja mam to udogodnienie że mój ginek przyjmuje też u nas w przychodni i nie musiałam teraz płacic za wizyte.
U mnie jest też wszystko ładnie.I na kolejna wizyte mam przyjść jak dostane miesiączkę.Odebrałam też wynik cytologii i jest wszystko ładnie.
U nas było zbliżenie no ale po tak długiej przerwie mój mąż skończyl po kilku minutach:-D zawsze tak jest jak mamy dłuższą przerwę ;-)

Dziewczyny czy któraś z Was stosuje depo provera? Ja mam to pierwszy raz i kurcze niby na tym nie powinnam nieć okresu szczególnie że karmię ostro ale od wczoraj mam plamienia :( i zaczynam sie dołować :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry