Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak u was wygląda sytuacja przed okresem? Bo ja dostaje istną ku**icę - przed porodem nie było aż tak źle.
Tak,ale jak ochoty brak to ani gadzet ani nic nie pomoże. Gadżety są spoko jak się robi nudno, a ni jak nie ma ochoty na seks.Biorę tabsy, więc nie odczuwam ani PMSa, ani "wścieklizny macicy" w trakcie owulacji
@Agdalena , stosowanie gadżetów polecam z całego serca, mam tego trochę i to świetne urozmaicenie![]()
Znalazłam jakiś polecany ziołowy lek libido therapy może razem w gadżetami da radęTak,ale jak ochoty brak to ani gadzet ani nic nie pomoże. Gadżety są spoko jak się robi nudno, a ni jak nie ma ochoty na seks.
A bierze anty ?Akurat kartonik gadżetów mamprzed ciążą lubilismy sobie czasami podkręcić atmosferę
Ale co mi po tym jak chęci zerowe.. zostaje mi chyba wizyta u lekarza, badania i dobranie tabletek
![]()
Nie biorę i nie wezmę.. muszę znalezc z lekarzem jakiś złoty środekA bierze anty ?