Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam wizyte u ginia we wtorek i ciekawa jestem co powie. Do tego wczoraj tak mnie wszystko tam na dole ciagnelo...
normalnie czulam sie prawie jak tydzien po porodzie...ehhhh masakra jakas...mam tylko nadzieje ze wszystko w normie i nic mi sie tam nieprzyjemnego nie przyplatalo 
dziewczyny, a ktoras z Was jeszcze do tej pory ma krwawienia? Nie mowie o miesiaczce tylko tych oczyszczajacych. Ja niestety nadal mam i chociaz nie sa jakies bardzo obfite to codziennie cos tam leci.... minelo juz 8 tygodni a u mnie nadal polog....zaczynam sie martwic co to znaczy...brzuch boli mnie troche jak na okres a w zeszlym tygodniu jajniki jeden dzien dokuczaly ale nie sadze zeby to krwawienie co mam teraz to byl okres, bo przeciez okres nie moze trwac w nieskonczonoscMam wizyte u ginia we wtorek i ciekawa jestem co powie. Do tego wczoraj tak mnie wszystko tam na dole ciagnelo...
normalnie czulam sie prawie jak tydzien po porodzie...ehhhh masakra jakas...mam tylko nadzieje ze wszystko w normie i nic mi sie tam nieprzyjemnego nie przyplatalo
![]()