reklama

Wrześniówki u lekarza.

Witam, gratuluję wszystkim, którzy znają płeć i jestem pod wrażeniem, że w 18 tyg. można to już dostrzec, zawsze myślałam, że od 20 tyg. coś można zobaczyć, ale i to nie na 100 proc.
Zaczęły męczyć mnie skurcze łydek, więc ostatnio lekarz zalecił brać trzy tabletki magnezu, a nawet jakbym miała częste skurcze nawet do sześciu kazał.
Pozdrawiam :)

reklama
Gratuluje udanych wizyt i gratuluje poznania płci :-)

Misia ja w pierwszej ciazy dowiedziałam sie kto mi siedzi w brzuszku w 13 tygodniu. Wszystko zależy od wiedzy lekarza i sprzętu

jesteśmy po wizycie , w brzuszku synek :) na 100% :)
ja mam jakies nei fajne upławy nie dał mi żabnych leków bo wziął próbkę do posiewu i dopiero jak przyjdzie wynik to mam przyjsc po leki ,ale nic mi nie jest tylko na wkładkach zauważyłam dziwnei inny śluz niż zawsze

Bunny86, to nieźle, w 13 tygodniu... Ja będę miała usg w połowie 20tego i jak zapytałam się lekarza, czy będzie można już coś zobaczyć, to powiedział, że przede wszystkim będzie sprawdzał czy dzieci nie mają jakichś wad itp. Ale mam nadzieję, że zdrowe są i lekarz zobaczy co nie co. W końcu jest ordynatorem w szpitalu! :)

GRATULUJE udanych wizyt :)

MISIA
w 18 t c to elegancko można zobaczyć :))ja w obu ciażach w 15 tc dowiedziałam sie(nie skończonych) :)ogólnie mówi się ze większe sa pomyłki w późniejszych bądź w czesnych tc za to w 17 tc jest super na to aby poznac płec ;)i ja mega happy bo na kolejnej wizycie skończe własnie 17 tc :)

MISIA nam powiedział 3tyg temu wiec w 15tyg ze synek raczej , a pewny nie był tylko dlatego ze miedzy nozkami mial pepowine caly czas a teraz dzis juz potwierdzone ze na 100%chlopczyk :)
on za kazdym razem sprawdza wszystko u dizecka ale dzis tak bardzo szczególowo i wydaje mi sie ze zrobił prenatalne juz bo wsio po kolei sprawdzal , maluszek bez nózek ma 12cm , a szyje wiecie jaką ma długaśną !!! jak żyrafka wygląda!!! ginek si esmial ze po tacie taka szyja , a i nie pokazal buzki bo jak to gin powiedzial ułożył sie na brzusznym łożysku i wiecie co wyglądał jak by na takiej górce leżał brzuszkiem a reszta sobie tak fajnie machał i niwyglądał jak by nie mógł z tamtąd wyjśc emek sie 6razy pytał czy On napewno sobie poradzi zeby wypełzać z tamtąd a gin mówi że jak wszedł to i wyjdzie no i standardowo pił sobie wode :) mały pijok :) aha i ... pytał o sexik ja mówię ze nei bo a sie boje a on sie smial i kazal tak nei robic :) heheh wiec pewno jak sie pozbedziemy tej bakteri czy co to tam siedzi to moze zaczneimy. Aby 3tyg szybko mineły bo teraz to najwazniejsze

Czesc, u mnie dzis byla 16-tyg wizyta. wiek wg poloznej to 16 tyg 5 dni , serce bije jak dzwon i za 3 tyg mam 20-tyg usg :) potem wizyty z polozna beda co 2 tygodnie abysmy sie mogly zzyc przed porodem, ktory ona bedzie odbierac . nadal niestety nie znam plci i bede musiala jeszcze poczekac te 3 tyg.. gratuluje wszystkim ktorzy juz wiedza!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry