reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama

RYBA92012 10 kwietnia

AXARAI 10 kwietnia godz.14:40

LENKAA 10 kwietnia

PAJKAA 10 kwietnia 11:15

JUMABE 10 kwietnia

JAŚMINUM 11 kwietnia

ALEBUR 11 kwietnia godz.18:00

KASIA P-P 12 kwietnia godz.12:30

ANSURE 12 kwietnia

GORGUNIA
12 kwietnia godz. 14:00

POLISIA 12 kwietnia

DO_IT 13 kwietnia

POK 16 kwietnia godz.13:45

MISIACZEK 17 kwietnia godz.16:00

JUMABE 17 kwietnia badania połównowe

DZIEWCZYNA 18 kwietnia godz.12:30

PATRYSIA 18 kwietnia godz.15:00

DEMETRIOS 18 kwietnia godz. 11:00 badania polówkowe

KASIECZEK 18 kwietnia godz.16:45 badania połówkowe

MARTUSIA
19 kwietnia godz.17:05

STOKROTKA.AF 19 kwietnia godz. 10:45

BRYGITTE 20 kwietnia godz. 15:00

AXARAI
20 kwietnia

FASOLKA 23 kwietnia godz. 9:00

ZAANETKAA 24 kwietnia godz.18:40

MAYBEBABY 24 kwitnia godz.19:00

BUNNY 25 kwietnia godz.11:00

KASIACZEK
25 kwietnia godz.8:20

MANTEZOWA 26 kwietnia godz.12:45

AXARAI 27 kwietnia badania połówkowe

BABYDOLL 27 kwietnia godz. 11:00

PAJKAA 27 kwietnia badania połówkowe

MALUSZEK
30 kwietnia godz. 15:00

MAJA
3 maja badania połówkowe

DO_IT 7 maja badania połówkowe

KASIEQ 8 maja godz. 11:05 badania połówkowe

PAJKAA 8 maja

Demetrios bardzo się ciesze z udanej wizyty. A tym bardziej, że zwalczyłaś anemię, ja się dowiem co z moją "koleżanką" na najbliższej wizycie. Już w środę idę zrobić badania :)

Ewiczek super, że dziewczynka i cieszę się, że wszystko ok :)

Mantezowa cieszę się, że wszystko ok. Nie martw się - jeszcze zdążysz dowiedzieć się czy chłopczyk czy dziewczynka

Marta u mnie ostatnio lekarz robił i tak i tak. Zresztą dzieciątko już jest duże i lepiej było przez brzuch. I przez brzuch zrobił mi zapis akcji serca, bo inaczej dzidzia się tak wierciła, że nie mógł zrobić ;)

Pajkaa a ta lista coraz bardziej mi się podoba :)))))))). Też nie wiem jakiej płci jest dzieciątko, ale dla mnie to nie najważniejsze

Martusia łykaj i dbaj o siebie. Odpoczywaj ;)

Paulina cieszę się z Twojej córuni i że wszystko ok ;)

Maja to super jakich chłop nareszcie ;) synuś kochany :)

Ayni dobrze, że wszystko ok. Fajna położna. U nas się ją widzi 2 razy przed porodem, albo i nie

mnie już nerwy zjadają, bo tydzień niecały do wizyty

demetrios gratki udanej wizyty, ciesze sie ze Ty i Dzidz czujecie sie dobrze:)

ewiczek no i super, ze Corcia i ze kolejny lekarz to potwierdza, gratki wizyty:)

mantezowa super ze dolaczylas do szczesliwego grona dzisiaj wizytujacych Mamusiek:P

martusia wypoczywaj Kochana, bierz leki i lezakuj ile sie da na pewno sie wyniki poprawia ja tez mam mocz zly i biore leki-ale mowie Ci mam przeczucie, ze wszystko bedzie dobrze-musi byc!takie moje motto od poczatku ciazy:-)

Dziewczyna ja tez tak mam tak jak pisze Lotka, to ponoc normalne w ciazy;)ale oczywiscie mozesz podpytac lekarza dla pewnosci

Paulina gratki udanej wizyty i Coreczki:)

maja gratki Syneczka:)

Pajkaa, jumabe ja tez nie znam jeszcze plci takze nie jestescie same-najwazniejsze ze zdrowe:)

Ayni gratulacje udanej wizyty:)

Wracam do swietowania:)

No, to tak...
Nogi mi zaczynają puchnąć. Być może w efekcie spadającego na łeb na szyję potasu, ale być może dlatego, że Moje Chłopię (tak, tak, "chyba chłopak"... "chyba"... widziałam przecież;-)) leży w poprzek i uciska na co się da, głównie na lewą nerkę... Po 18stym mam wizytę u urologa.
Spada też hemoglobina, magnez i żelazo.
Poza tym jest ok. Serduszko pika, żołądek, pęcherz, nerki - wszystko prawidłowo się rozwija.:tak:

ja znowu badania: OB, jony, lipidy, kreatynina, glukoza, tsh, mocz, morfologia. i chyba zaczynają mi puchnąć stopy, wczoraj zakładam buty a tu przyciasne a wcześniej tak nie było... że o bólu pleców nie wspomnę.

Dziewczyny, jak ustawić suwaczek tak, żeby pokazywał właściwy wiek ciąży? bo on liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki a u mnie było trochę inaczej i do zapłodnienia doszło około 2 tygodniu później.

reklama
ja znowu badania: OB, jony, lipidy, kreatynina, glukoza, tsh, mocz, morfologia. i chyba zaczynają mi puchnąć stopy, wczoraj zakładam buty a tu przyciasne a wcześniej tak nie było... że o bólu pleców nie wspomnę.

Dziewczyny, jak ustawić suwaczek tak, żeby pokazywał właściwy wiek ciąży? bo on liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki a u mnie było trochę inaczej i do zapłodnienia doszło około 2 tygodniu później.
moze ustaw nowy, podajac fikcyjna date miesiaczki przesunieta o te 2 tyg?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry