reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
cyniczna dobrze ze "chlopak"(;)) sie dobrze rozwija a jezeli chodzi o Twoje wyniki to lekarze sa po to zeby leczyc takze skoro juz wyniki porobione czekaj grzecznie na zalecenia, bedzie dobrze:*

RYBA92012,AXARAI ,LENKAA ,PAJKAA ,JUMABE

mnostwo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze wizyty czekamy na pozytywne wiesci:)

Ja proszę o dopisanie na USG połówkowe 23 kwietnia i wizyta 25 kwietnia:-D

Mi też okrutnie puchną nogi, nie tylko same stopy, ale też łydki, aż skóra mnie ciągnie na nich. Siedzenie cały dzień przy stole z rodzinką zrobiło swoje, nogi cały czas w jednej pozycji...Jeden mały spacer co prawda był, ale i tak nogi spuchły nieziemsko, musiałam się wymościć na sofie, żeby opuchlizna trochę "puściła" :)

melduję się ")

a więc tak z dzidzią wsio dobrze:):) taki spokojniutki :):) ogólnie pani doktor powiedziała, ze prawdopodobnie chlopak, ale wsacdzil sobie pępowinę miedzy nogi i kicha :-D wszystkie wymiary wskazują zgodnie co do daty na suwaku, wiec wychodzi, ze poród 11 wrzesnia - planowany oczywiscie:) pobrala cytologię, powiedziała, ze mam o siebie dbać bo szyjka jest troszkę za miękka i moze się skracać, ale jest ok :):) l4 dala bez problemu :):)

melduję się ")

a więc tak z dzidzią wsio dobrze:):) taki spokojniutki :):) ogólnie pani doktor powiedziała, ze prawdopodobnie chlopak, ale wsacdzil sobie pępowinę miedzy nogi i kicha :-D wszystkie wymiary wskazują zgodnie co do daty na suwaku, wiec wychodzi, ze poród 11 wrzesnia - planowany oczywiscie:) pobrala cytologię, powiedziała, ze mam o siebie dbać bo szyjka jest troszkę za miękka i moze się skracać, ale jest ok :):) l4 dala bez problemu :):)

gratuluję udanej wizyty :)

melduję się ")

gratuluje udanej wizyty :-)
ja juz sie swojej doczekac nie moge, bedzie w nast tygodniu, ale dopiero jutro sie umowie konkretniej :-)

aaaa Pajkaa, moze daj to zestawienie wizyt do pierwszego posta? bedzie łatwiej je znalezc :-)

Paulina, Maja, Ayni i Pajkaa gratki z powodu udanych wizyt :)))
Misia gratuluję bliźniaków :)))

Pajkaa wpisz mnie na zwykłą wizytę 7 maj 16.00 .

Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj &&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry