reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Mam stresa przed tą wizytą... Nie dosyć że się denerwuje czy z maleństwem wszystko ok to jeszcze boję się co z tym krwiakiem, czy się w końcu zmniejszył... Mam nadzieję, że będzie dobrze.

melduję się ")

a więc tak z dzidzią wsio dobrze:):) taki spokojniutki :):) ogólnie pani doktor powiedziała, ze prawdopodobnie chlopak, ale wsacdzil sobie pępowinę miedzy nogi i kicha :-D wszystkie wymiary wskazują zgodnie co do daty na suwaku, wiec wychodzi, ze poród 11 wrzesnia - planowany oczywiscie:) pobrala cytologię, powiedziała, ze mam o siebie dbać bo szyjka jest troszkę za miękka i moze się skracać, ale jest ok :):) l4 dala bez problemu :):)

Pajeczka gratuluje :-) i oszczedzaj sie :tak:

Pajka gratuluję udanej wizyty:-), na ostatnim usg moja dzidzia tez miala pępowine między nózkami a mąz twierdzila że to siusiak, jednak pan doktor wyprowadzil go z błedu i nie chcial strzelac plci obiecał ze w okolicy 20 tygodnia dokładniej sie przyjrzy co tam jest miedzy nózkami

Hallo Kobitki!!! Trochę mnie nie było, ale przed szpitalem zatrzymali mnie w szpitalu, bo mnie brzuch bolał, a oni taccccy ostrożni! Brzuch przestał boleć po kilku godzinach, a w szpitalu leżałam 3 dni:szok:
Dziękuję za trzymanie kciuków, przydały się!! Dzidzia śliczna, zdrowa, 12 cm do pupci długa i waga ok 205 g.
I najważniejsze DZIEWCZYNKA!!!! Jestem w szoku do teraz i nie wiem kiedy mi przejdzie, pipunia na 100%, pięknie pokazała co ma między nóżkami:-D

IMG_0289.jpg
Gratuluję udanych Wizyt!!!!

reklama
Hallo Kobitki!!! Trochę mnie nie było, ale przed szpitalem zatrzymali mnie w szpitalu, bo mnie brzuch bolał, a oni taccccy ostrożni! Brzuch przestał boleć po kilku godzinach, a w szpitalu leżałam 3 dni:szok:
Dziękuję za trzymanie kciuków, przydały się!! Dzidzia śliczna, zdrowa, 12 cm do pupci długa i waga ok 205 g.
I najważniejsze DZIEWCZYNKA!!!! Jestem w szoku do teraz i nie wiem kiedy mi przejdzie, pipunia na 100%, pięknie pokazała co ma między nóżkami:-D

Zobacz załącznik 454524
Gratuluję udanych Wizyt!!!!

to się pewnie wszyscy w domu cieszycie wśród tylu facetów wreszcie pojawi sie mala księżniczka ogromne gratulacje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry