reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówki u lekarza.

demetrios - niestety jest taka możliwość. Ja nie mieszkam w PL i tu jest tak, że gin się umawia na 2 tyg po terminie miesiączki, bo właśnie podobno wcześniej nic nie widać i niektóre kobiety niepotrzebnie panikują.
Zatem w razie czego nie panikuj! Kruszynka jest jeszcze malusienka, tyciuchna i można jej nie widzieć, co nie znaczy, że jej nie ma. I nawet jeśli dziś nic nie zobaczysz (a mam nadzieje, ze jednak zobaczysz!!!), to pojdziesz znow za tydzien-dwa i będzie pięknie!!!!!

reklama
Witam, dołączam do wątku jako wrześniowa mama - termin na 4 września, test robiłam w Wigilię, więc miałam najpiękniejszy świąteczny prezent! 2 dni temu dzidziuś na usg miał 4,1 mm czyli to szósty tydzień, biło serduszko i wszystko jest ok, ale jestem na duphastonie i jeszcze innych lekach podtrzymujących ciążę, bo pół roku temu poroniłam, jednak jestem dobrej myśli i nastawiam się na donoszenie tej ciąży, pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Madeline nie panikujemy bo ześwirujemy... wiem łatwo się gada, ciężej zrobić w praktyce, ale bądźmy dobrej mysli...

Matik ładny kropek

Demetrios jak tam po wizycie??

Demetrios i juz cos wiadomo? ja jak bylam w czwartym tygodniu bylo widac tyci kropeczke 1mm, i pani doktor kazala mi przyjsc za tydzien...bo powiedziala ze poki co nie moze mi potwierdzic czy to ciaza czy nie... ale to bylo w polsce 1 dzien przed powrotem tu do mnie do Niemiec,wiec juz na nastepna wizyte poszlam w Niemczech,zrobili mi badania krwi... bo kropeczka byla bardzo malutka i wg okresu sie u mnie nie zgadza....! ale poszlam znowu tydzien puzniej no i wszystko w porzadku :) 5 tydzien i 3 dni pecherzyk mial juz 13 mm.Teraz czekam na kolejna wizyte za 3 tygodnie...powinno juz byc wtedy serduszko... Wiec nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze,,, tylko cierpliwosci...

dziewczyny mam możliwość iść do lekarza, ale 150 zł za wizytę czy to drogo??

wydaje mi sie, ze nie. Ja w trojmiescie 5-7 lat temu placilam 100 zl za zwykla wizyte kontrolna raz na pol roku przy braniu tabsow anty

demetrios miala wizyte na 18. Musimy sie chyba uzbroic w cierpliwosc :)

reklama
Do góry