reklama

Wrześniówki u lekarza.

Bunny a Ty też jeszcze nie wiesz jaka płeć?
Patrysia no właśnie państwowo mają nas w nosie! Ja poszłam specjalnie prywatnie, żeby się dowiedzieć, że to Ada, i mieć zdjęcia i płytkę. Zapłaciłam 180zł, ale za takie wiadomości, to nawet 1000 bym zapłaciła:-D

reklama
Axarai no niestety nadal nie wiem a juz na łeb dostaje. Mój lekarz (NFZ) uważa ze to za wcześnie by poznać płeć. Jeśli w środę sie nie dowiem a jakaś kasa wpadnie do kieszeni to lecę prywatnie.

karo_lina witaj gratki syneczka, a ostatnio ktoras wrzesnioweczka podsumowala ze jednak przewaga plci pieknej:)prosba moderatortow moze ranking hehe

a co z wczorajsza wizyta misiaczka???

Bunny
hehe tez znam takie przypadki, takze nigdy nie mozna mowic na 100 % bo na stowke to bedziemy wiedzialy jak sie urodzi:-D

axarai wow jakie powiekszenie:-D

marta super wiesci:-)

demetrios cudnie oby kazde polowkowe Wrzesnioweczek bylo tak idealne jak Twoje, gratki jeszcze raz Synusia:-)

patrysia ale z Dzidziem oki?? a z plcia wczesniej czy pozniej sie okaze lub bedzie niespodzianka jak ktos kiedys tu madrze napisal:-D

czekamy na reszte dobrych wiadomosci:)

Axarai no niestety nadal nie wiem a juz na łeb dostaje. Mój lekarz (NFZ) uważa ze to za wcześnie by poznać płeć. Jeśli w środę sie nie dowiem a jakaś kasa wpadnie do kieszeni to lecę prywatnie.

Bunny ale jak to za wcześnie? w jakim sensie? w takim że dziecko za małe żeby się pokazać znaczy rozeznać co ma między nóżkami? oczywiście nie namawiam, ale może dla uspokojenia zrobić 3D albo 4D? wtedy wiesz widzisz wszystko i po problemie ;)

Czesc dziewczyny, rozumiem wasza frustracje. Ja sie dowiem za tydzien na moim 20-tyg usg.

Marta89 ty chyba nie znasz polskich lekarzy :D przeciez oni sa wszyscy najmadrzejsi.
Poza tym genitalia dziecka sa juz rozpoznawalne, ewentualnie moze przeszkadzac ulozenie dziecka, ale napewno nie jest za wczesnie. Wczesnie to jest w 12 tyg.

Czesc dziewczyny, rozumiem wasza frustracje. Ja sie dowiem za tydzien na moim 20-tyg usg.

Marta89 ty chyba nie znasz polskich lekarzy :D przeciez oni sa wszyscy najmadrzejsi.
Poza tym genitalia dziecka sa juz rozpoznawalne, ewentualnie moze przeszkadzac ulozenie dziecka, ale napewno nie jest za wczesnie. Wczesnie to jest w 12 tyg.

znam, sama z nimi wojuję! ;/. no dokładnie, tutaj tylko przeszkodą może być ułożenie, no nic więcej. ewentualnie kiepski sprzęt...

Joasia to był 27tc i że tak powiem, to nawet nie duże powiększenie:-D Mój synek naprawdę ma się czym pochwalić:-D
Lekarz powinien mówić jaka płeć, jeżeli jest pewien na 100%! Tym bardziej, że przeważnie Ci lekarze robią USG bez żadnych uprawnień radiologicznych, i jak udaje, że się zna to wtedy gadają takie głupoty, że za wcześnie!!

reklama
Ja też już po:) maleńka jest zdrowa:) Maleńka bo ledwo lekarz włączył usg to od razu pokazała sikulkę;) ale żeby nie było do zdjęcia ani filmiku pozować już nie chciała:-D Wszystkie pomiary są w normie, narządy wykształcone jak trzeba, paluszków wszędzie po 5 choć piąstki pozaciskała i długo puścić nie chciała:-) nosek ładny, fałd karkowy też odpowiedniej grubości:) Buzie wtuliła w łożysko więc zdjęcia ładnego nie ma - lekarz mówi że fotomodelką raczej nie będzie:D Waży ok 330g
Zobacz załącznik 457145

Szczerze życzę wszystkim Mamusią takich dobrych wieści jak u mnie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry