reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
martusia, niedrogo.
mi tez sie udało, w Jaśle za 4D z nagraniem na DVD dalam 150, ale "standardowo" gosc liczy 200zł. obniza jak wychodzi mniej wyrazne, czy nie moze uchwycic jakichs fajnych fotek.. jakos tak sam wymyslil i w obu ciazach mialam obnizone. ;-) (podobno u mnie wina "grubszych tkanek" haha)

krakowianka, ja płaciłam 200 zł za połówkowe w Krakowie :) (3d/4d z płytką)

Ja zostałam oddelegowana przez mojego gina w konkretne miejsce, do konkretnej osoby ze stwierdzeniem, że "tylko Pani dr X. zrobi na prawdę dobre USG połówkowe, ale decyzja należy do Pani"..:eek: Wiem, że mój dr i ta pani dr pracują razem w jednym szpitalu, ale ogólnie w sieci krążą o niej bardzo dobre opinie, więc się zdecydowałam.

Będę miała SYNECZKA!!! :-D
Z dzieciaczkiem wszystko w porządku, poza serduszkiem, gdzie pani dr podejrzewa jakieś tam coś tam (nie potrafię dokładnie sprecyzować) i muszę iść na echo serca maluszka. Ale to tylko podejrzenie, dzieciak się strasznie wiercił i raz serduszko wyglądało prawidłowo, a za chwile jakaś tam malutka niezgodność czegoś tam. Echo wszystko wyjaśni.
Ogólnie jesteśmy szczęśliwi, ja co prawda marzyłam o córeczce, ale synuś to też fajna sprawa. Mąż się puszy jak paw:tak:

Oczywiście dostałam płytkę oraz pierwszy portret naszego bąbla na papierze fotograficznym Canona;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
uhhh to my po :D normalnie fajnie było :) w końcu odpuściłam 3d/4d, ale zwykłe pomiary zrobione, co Wam jeszcze sprawdzaja na usg połówkowym? u nas pomierzone, sprawdzone, że narządy są tam gdzie trzeba :) waga prawie pół kilo, 450 g :D no i pomachał ptakiem :D
chłopiec będzie!!!! :D wszyscy mi mowili o dziewczynce, sama tak czułam też raczej, a tu wielki ptaszek :) fajnie, u mnie w rodzinie nie było chłopców, synek to coś nowego :))) no i cieszę się, że zdrowy, serduszko pika, super jest :) to chyba mogę pójść kupić pierwsze ubranko!!! :) ale śmiesznie

edit o widzę Krakowianka, że dopisałaś akurat relację! to gratuluję synka! u mnie też! :D hahahah
co do serduszka u mnnie chyba aż tak dokładnie nie było, a może po prostu wygląda ok?
echo wszystko wyjaśni, jeszcze raz gratki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry