reklama

Wrześniówki u lekarza.

Pajka no to tez przeszłas ,niektorym wydaje sie dziwne ze w tych czasach trzecie dziecko ale my bardzo chcielismy :tak: ale zdaje sobie sprawe ze to juz ostatnia moja ciaza bo nawet jakbym chciała jeszcze dzidzie to moj organizm juz nie da rady,,
,, wiec tym bardziej jestem w stanie zrobic wszystko aby urodzic zdrowa dzidzie...zreszta jak kazda matka

reklama
Fasolko ja chcialam bardzo 3 ale po tych komplikacjach to dalam sobie spokoj tym bardziej Ciebie podziwiqm, za podjecie decyzji :) co do gadania innych ludzi to powiem Ci jak slysze, ze jak jest 3 dziecko to patologia to dla mnie ludzie tak gadajacy to patologia... ja juz przestalam sluchac co inni gadaja bo szkoda sie denerwowac... dla mnie wazna jest rodzina . Dla niektorych ciaza to nie choroba dla mnie tez nie, ale jest to stan odmienny gdzie biore odpowiedzialnoac nie tylko za siebie ale i za swoje dziecko. I chyba 3 ciazy psychicznie nie dalabym rady udzwignac...

Pajka, sory ale zachowujesz sie jak typowa Polka "swięta krowa" ktorejsie wszystko nalezy. Krytykujesz, pouczasz i wszystko wiesz najlepiej. Wlasnie przez takich ludzi jak Ty, my, inne ciezarne jestesmygorzej traktowane przez pracodawcow ktorzy boja sie nas zatrudniac i przez innych ludzi tez. Ciaza to nie choroba (fizjologiczna bo nikt tu nie pisze o patologiach) a zemdlec mozna takze nie bedac w ciazy. Dlaczego tak jest, że w polsce "człowiek człowiekowi wilkiem", jeszcze czas to zmienic zeby nasze dzieci mogly zyc w normalnym kraju, usmiechnietych i nie zrzedzacych ludzi.

A ja sie zgadzam i dokladnie wiem o co Ci kochana chodzi i rozumiem zaleznosc miedzy przepuszczaniem w kolejce, swieta krowa i problemami z pracodawcami w pl. Ja sama bym kobiety w wieku rozrodczym w pl nie zatrudnila, takiej co ma dzieci raczej tez nie...
;-) Ale to wlasnie problem, ze w Polsce kazdemu wzrok siega tylko do czbka wlasnego nosa.

Fasolka, Pajkaa podziwiam Was. Dzielne kobietki jesteście i bardzo, bardzo silne. Ja chyba bym nie dała rady. Dużo już zniosłyście, więc tym bardziej życzę Wam by wszystko się udało i Wasze zdrowe dzidzie siedziały sobie w brzuszkach co najmniej do 38 tygodnia
:tak:

Lotka gratuluje duzej dzidzi:-) i kochana odpoczywaj jak najwiecej zeby nie skonczyła jak ja:baffled: bo jeszcze sporo tygodni przed nami....

no ciekawa jestem, co mi powie w nast srode, bo wtedy mam przyjsc.
staram sie teraz odpoczywac ile moge, no i zabronione mam stac, bo wtedy mi sie brzuch stawia. czyli w domu wszystko na stoleczku, zadnych kolejek sklepowych itp...
a jeszcze zlecil mi glukoze 75g, jak ja to zniose i nie zwymiotuje to bedzie cud :-)

Fasolka, Pajkaa podziwiam Was. Dzielne kobietki jesteście i bardzo, bardzo silne. Ja chyba bym nie dała rady. Dużo już zniosłyście, więc tym bardziej życzę Wam by wszystko się udało i Wasze zdrowe dzidzie siedziały sobie w brzuszkach co najmniej do 38 tygodnia
:tak:

my z mężem się smiejemy, że 3 dziecko to tylko z wpadki :-) bo teraz na meża spadło wiele obowiazków oprocz pracy i widzę, ze biedaczek ledwo daje radę...ale robimy to w konkretnym celu :) A jak patrzę na mojego synka to warto było znieść wszystko :-)Jak wyszlam ze szpitala to miałam ręce jakby mnie ktoś pobił bo w poprzedniej ciąży zapadaly mi się żyły i nie umialy mi wbić wenflonu i tak próbowały jednego dnia 17 razy...

no ciekawa jestem, co mi powie w nast srode, bo wtedy mam przyjsc.
staram sie teraz odpoczywac ile moge, no i zabronione mam stac, bo wtedy mi sie brzuch stawia. czyli w domu wszystko na stoleczku, zadnych kolejek sklepowych itp...
a jeszcze zlecil mi glukoze 75g, jak ja to zniose i nie zwymiotuje to bedzie cud :-)

będzie dobrze, musi byc, ale wiem, ze przy takim malcu to trudno :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane, trzymam kciuki za nas wszystkie ..za dzisiejsze wizyty i za następne :)
Ja wierzę, że dziecko to błogosławieństwo i tylko zasobność portfela (niestety) przynajmniej nas ogranicza co do myślenia o ilości dzieci. Fakt zdecydowaliśmy się na dziecko zbyt późno- ale teraz nie wyobrażam sobie, że mogłoby go nie być...a już myślę o drugim;)...a trzeciego nie wykluczam..kto wie ..kto wie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry