jasminum82
Fanka BB :)
Kasieq trzymam kciuki, żeby się okazało, że wszystko OK
czytałam przed chwilą o odchyleniach standardowych, tzn. że są kilku-kilkunastodniowe odchylenia i nie muszą one oznaczać czegoś niepokojącego, choć ja się oczywiście na tym nie znam, najlepiej jak lekarz wszystko zweryfikuje i wytłumaczy.
czytałam przed chwilą o odchyleniach standardowych, tzn. że są kilku-kilkunastodniowe odchylenia i nie muszą one oznaczać czegoś niepokojącego, choć ja się oczywiście na tym nie znam, najlepiej jak lekarz wszystko zweryfikuje i wytłumaczy.
Ostatnia edycja:
Właśnie chodzi o to ze ja 2 tygodnie temu byłam u mojego polskiego gina tutaj w Dublinie i też była różnica, 6 dni w obwodzie brzuszka i 9 w obw. główki, to mi powiedział, że dzidzia jest z tych drobnych bo wszystkie przepływy są ok i reszta jest proporcjonalna. Różnicą do 2 tygodni, jeśli wszystko inne jest w porządku, nie trzeba się martwić. Lot mam już jutro a i tak miałam planach wizytę z USG. Dzwonił F powiedział żebym przyleciała a jak się okaże, że ją źle zmierzyli to powystrzela że mnie na taki stres narażają
Po USG była wizyta u położnej, proszę ją o podpisanie zgody na lot a ona, że nie może bo dziecko jest za małe
Zawołała lekarkę na konsultacje. Pytam się dlaczego nie mogę lecieć skoro na USG mi powiedzieli że mam się nie martwić i wszystko jest w normie tylko na kontrolne USG mam przyjść za 2 tygodnie. Kazała mi obiecać że w Polsce skontaktuje się z lekarzem i zrobić USG za tydzień że by sprawdzić czy rośnie. Dała mi zgodę na lot. Zgłupiałam całkiem, dolą załapałam bo już nie wiem co robić:-(
A słabo też się czułam, to powiedział, że jak się słabo robi, to nie mierzyć temperatury, tylko się położyć na chwilę. I na tym skończyły się moje jazdy z mierzeniem temperatury, a nawet lepiej się już czuję :-)