reklama

Wrześniówki u lekarza.

lenkka mi lekarz po antybiotykach i maści clotrimazolin przepisał Gynoflor polecam. Myślę że dowcipne szybciej zadziałają niż doustne. Ja dodatkowo, tak profilaktycznie używam Lactacyd femina - emulsja do higieny intymnej, i jak na razie odpukać nic nie wraca.

reklama
a ja odebrałam wyniki w piątek, wszystko spadło...na łeb na szyję..i z wzorowych mam teraz baaardzzooo średnie

nie martw się, u mnie też tak wszystko poleciało i bardzo się martwiłam, że same niedobory, ale w ciąży to normalne, te normy to są przedziały dla kobiet, które nie są w ciąży, u nas normy są trochę niżej. U mnie lekarz w ogóle nie przejął się tymi wynikami jak na razie, jakby trzeba było, to by reagował. A ja się na razie dobrze czuję. I mała też, bo wierci się i kopie coraz wyżej i mocniej ;-)

Lenkka -zgadzam się z Jasminum. Lekarz najlepiej oceni wyniki. Ja raz jak odebrałam swoje wyniki i zobaczyłam, ze są duże odchylenia strasznie sie zestresowałam...później się okazało, że wyniki są w normie - jak dla kobiet w ciąży

Dziewczyny mają rację, mój lekarz też mi powiedział że dla kobiet w ciąży są inne normy i że moje wyniki są bardzo dobre, a też mam wszystko pozaniżane albo pozawyżane, już się nawet przestałam w to wczytywać tylko zanoszę do doktorka, jak on mówi że ok to znaczy że ok :)

ja mam okolo 3 wartosci bardzo w gore i doktorek mowi ze on nie widzi w tym nic groznego :) i juz wiem ze interpretowac samemu na podstawie norm nie ma co bo my przeciez inne normy mamy :)

Właśnie wróciłam z wizyty w szpitalu (USG i rozmowa z położną). Mam dość:/ Po badaniu USG okazało się że dzidzia ma za mały obwód brzuszka jak w 26w3d a nie 28, wystraszyła mnie strasznie, że to jest coś złego. Ja się pytam czy mam się martwić ona, że nie ale musimy to kontrolować:szok: To jak mam się nie martwić:baffled: Po USG była wizyta u położnej, proszę ją o podpisanie zgody na lot a ona, że nie może bo dziecko jest za małe:no: Zawołała lekarkę na konsultacje. Pytam się dlaczego nie mogę lecieć skoro na USG mi powiedzieli że mam się nie martwić i wszystko jest w normie tylko na kontrolne USG mam przyjść za 2 tygodnie. Kazała mi obiecać że w Polsce skontaktuje się z lekarzem i zrobić USG za tydzień że by sprawdzić czy rośnie. Dała mi zgodę na lot. Zgłupiałam całkiem, dolą załapałam bo już nie wiem co robić:-(

Kasieq no ja Ci powiem tak że ja bym nie poleciała! ale zrobisz co uważasz za słuszne . albo idz do pl lekarza tutaj i niech Ci sprawdzi ten brzuszek maluszka! moze sie tylko tak ulozyl albo cosik, mi kiedys jak zmierzyla w szpitalu Małego to wyszlo ze przez póltora tyg nie urusł ani mm i balismy sie jak cholerka ze przestal sie rozwijac a to byl chyba 16tc ale jak si eokazalo na drugi dzien u pl lekarza maly mial na plusi eponad cm i wsio bylo oki. ale do poki bym nie skonsultowala tego z innym lekarzem nie polecialabym, zreszta ja juz powiedzialam ze wiecej lotow w tej ciazy nie bedzie i nawet ni elece na ślub mojego emka brata bo wolę nie ryzykować zdrówka czy życia Maluszka .
a do ktorego szpitala Ty chodzisz?? mialas robiony test z glukozą??

reklama
Właśnie wróciłam z wizyty w szpitalu (USG i rozmowa z położną). Mam dość:/ Po badaniu USG okazało się że dzidzia ma za mały obwód brzuszka jak w 26w3d a nie 28, wystraszyła mnie strasznie, że to jest coś złego. Ja się pytam czy mam się martwić ona, że nie ale musimy to kontrolować:szok: To jak mam się nie martwić:baffled: Po USG była wizyta u położnej, proszę ją o podpisanie zgody na lot a ona, że nie może bo dziecko jest za małe:no: Zawołała lekarkę na konsultacje. Pytam się dlaczego nie mogę lecieć skoro na USG mi powiedzieli że mam się nie martwić i wszystko jest w normie tylko na kontrolne USG mam przyjść za 2 tygodnie. Kazała mi obiecać że w Polsce skontaktuje się z lekarzem i zrobić USG za tydzień że by sprawdzić czy rośnie. Dała mi zgodę na lot. Zgłupiałam całkiem, dolą załapałam bo już nie wiem co robić:-(
Nie wiem co Ci doradzic Kochana ale jak pisze maja moze lepiej sprawdzic to u polskiego gina a jesli juz nie masz czasu to w Polsce koniecznie idz i niech zobacza o co chodzi bo rzeczywiscie moze byc tak ze Malenstwo po prostu sie tak ulozylo:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry