reklama

Wrześniówki u lekarza.

Kasieq - współczuje Ci stresu i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Jeśli zdecydowałaś się na lot to miłej podróży życzę :)

Kasieczek niestety nie pomogę bo u mnie temperatura w normie :(

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie - czy któraś z Was zauważyła u siebie obniżoną temperaturę ciała? od jakiegoś tygodnia miałam 35,7 stopnia, wczoraj zaczęłam się gorzej czuć zmierzyłam i była jeszcze niższa, dziś jest 35,1:( rano zrobiłam morfologię zobaczymy co wyjdzie a jutro chyba do lekarza bo dziś nie przyjmuje (wizytę miałam mieć za tydzień w środę)

to moze byc oslabienie organizmu. a wcale nie musi ;) poczekaj co doktorek powie.

Ja nie wykupiłam ani razu a opieke miałam super:)szkoda by mi było tak kasę dawać :0 u ciebie jeszcze te wizyty częstsze i kosztowne...jej ile kasy to idzie u ciebie...

Ja też nie wykupuję bo słyszałam że w szpitalu który wybrałam wszystkie położne są świetne i dobrze się zajmują pacjentkami więc się nie opłaca;) a do tego tak sobie pomyślałam, że jak zacznę rodzić a wybrana położna będzie po 12 godzinnym dyżurze to nawet siły do mnie nie będzie miała. U nas wykupienie położnej równa się inna sala - do porodów rodzinnych więc jeśli komuś na tym zależy to ma ta jakiś sens. Ja wolę rodzić "sama" bo przy bliskich mam tendencję do rozklejania się:D i im bardziej próbuje się mnie "pozbierać" tym jest gorzej;)

reklama
W niedzielę prawdopodobnie jedziemy oglądać oddział z położoną. W ogole mam dylemat.... nie wiem czy wykupić dodatkową opiekę położonej. To koszt 400zł,ale pewność,że będzie ze mną znana mi i kompetentna osoba. W moim szpitalu położne są różne.... choć z drugiej strony moim lekarzem jest ordynator ginekologii i położnictwa i ponoć samo to sporo ułatwia.
Jak jest u Was?

Ja na 100% wykupie opiekę położnej. Będę się pewniej i bezpieczniej czuła wiedząc, ze ktoś się mną dobrze zajmie, a nie oleje. Nawet nie biore innej opcji pod uwage, bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi w szpitalu... Własnie planuje w najbliższym czasie zadzwonić do poleconej połoznej i sie umówić na spotkanie. Nie mam pojecia ile to u nas kosztuje, cos mi się obiło o uszy, że 700-1000zł, ale na pewno się zdecyduję i na to akurat nie szkoda mi pieniędzy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry