Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zrobila mi chociaz jedna fotke od boku widac nosek i oko:-) ale moze za miesiac raczke zabierze 

to pokaz Nam to swoje cudo na zdjeciu:-) Właśnie wróciłam z wizyty. Wszystko jest ok. Lekarz odstawił mi duphaston już do końca. Mam tylko dodatkowo tabletki na krew bo morfologia kijowa, no i no spę. Dzidzia duża 1277gr . Termin miałam na 23.09. a teraz już na 11.09.
No kochane powrócilam. Wszystko okej:-) mały od wizyty daje mamusi popalic brzuch skacze i skacze. Synek wazy juz 1600, niby mam 30tydz a wszystkie wymiary jego wskazuja na 31/32 tydz, termin mam juz na 27.08 zawsze mialam 4/5 wrzesnia a dzis niespodzianka. Takze mysle,że na moje urodzinki 30sierpnia synek bedzie z nami![]()
Nadal jest powyginany,1 nozka jest u mnie z boku z lewej str a druga ma koncu mostka :-)smieszne i troszke buzke podgladnelam i nawet daloby rade dzis go poogladac ale maly zasłanial sie raczka, trzymal za glowke takze takie zmartwnienia ma moje dzieckozrobila mi chociaz jedna fotke od boku widac nosek i oko:-) ale moze za miesiac raczke zabierze
wazne ze zdrowyyyyyyy!!! a waga plus 3kg
Hejka melduję sie ze powrócilam.
Małe spore 1865g i jest wymiarami troche wieksze,rozwija sie dobrze,tak wiec z dzidziusiem wszystko dobrze.Gożej ze mna szyjka sie troche skróciła ma teraz 3 cm czyli nie jest zle ale jest za to miekka,ginka sie troche wystraszyła co bym jej za szybko nie urodziła,chciała mnie do szpitala odesłac na kontrole.Staneło na tym ze skierowanie wziełam ale uzgodniłam z nia ze pójde jak bede sie czuła gożej.No bo ja sie dobrze czuje,nie mam jakis bulów czy dokuczajacych skórczy,wiec wydaje mi sie ze to moze zbyteczne.Z Alankiem mi sie szyjka skracała musiałam dbac o siebie a w koncu urodziłam 10 dni po terminie mimo ze pod koniec to juz wszystko robiłam,seksiłam sie a poród nie chciał sie zaczac.Cos czuje ze wszystko bedzie dobrze,ze dam rade bez tego szpitala.
Juz sama nie wiem co robic,narazie położyłam sie i leże i mysle,a zaraz zrobie to czego nie powinnam robic czyli doktor google.
Czy sama miekka szyjka bez innych dolegliwosci daje wskazanie do założenia krążka,passera bo nie wiem co by mi innego w tym szpitalu robili
Czy sama nospa, magnez i oszczedzanie sie mi wystarcza?Nie wiem juz co mam robic,bo jak maja nic mi w tym szpitalu nie robic to wole w domu lezec i byc z synkiem![]()
maluszek wygimnastykowany ten Twoj Synusto pokaz Nam to swoje cudo na zdjeciu:-)
Beacia gratki dorodnej Corcimysle ze jesli gin kazal jechac jakbys sie zle czula to uwazaj na siebie czesciej lezakuj a powinno byc ok ale w razie jakis bolow czy skurczy gnaj ze skierowaniem do szpitala:*
W sumie jestem ciekawa jak moja szyjka ja mam osobno usg osobno wizyty u gina, na usg tylko Mala podgladamy czy wszystko gra a u gina macana wizyta i ze niby On w palcach ma linijke ??? hehe bo jak moze zmierzyc ile ma szyjka no i nie mowi mi wogole tylko ze wszystko jest tam ok:/ jak raz bylam na prywatnym usg to ginka najpierw zmierzyla szyjke miala 5 cm i byla zamknieta i grzecznie mnie uswiadomila co i jak no ale to wiadomo zaplacisz to sie dowiesz hehe
ZANETKAA, MISIA LENKAA &&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze wizyty
poprosze tez o kciukasy dla Nas co prawda to samo USG ale mam nadzieje ze Corcia rozwija sie prawidlowo i ze z lozyskiem wsio oki no i moze jednak zmienila polozenie z miednicowego na wlasciwe ufff ile zyczen same widzicie ze bez Waszego wsparcia sie nie obejdzie![]()