reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
emilka ja rowniez na kazdej tutaj wizycie u swojego gina mam 4d i podobnie jak Palemka juz podchodze do tego normalnie aczkolwiek widok cudowny , ostatnio Mały Adaś położył się na rączce podparł sobie główkę i spał sobie wyglądal prześlicznie !!! i pił sobie oczywiście wode jak na kazdej wizycie:) ale jak mialam wizyte w szpitalu i usg 2d to mi tak brakowało właśnei zeby popatrzec na jego buzke w 4d ze makabra no ale wkoncu popatrzylismy dostalismy kolejna plytke do kolekcji i ogladamy sobie codzinnie:)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za dzisiejsze wizytki!!!

ja tez na kazdej wizycie mam usg i wiem ze jest wszystko ok ale 4d nie mialam a tak bardzo bym chciala zobaczyc Małą. dwa pierwsze prenatalne wyszly dobrze i mialam nie robic trzeciego ale doszlam do wniosku ze skoro i tak zaoszczedzilam na wizytach u ginekologa bo chodze panstwowo to moge to przeznaczyc na badania prenatalne i miec spokoją głowe.. juz nie moge sie doczekac:))

Ja wizytuję o 17 wiec dziękuje za kciukasy:-)
Pasowałoby sie oskrobac tam na dole,oj jak mi sie nie chce,z tym moim bebonkiem to nie lada wyczyn:-D

&&&&&&&&&&&& za pozostałe wizytujace.

a na usg 3d wybieram sie za tydzien moze dwa zapytam ginke kiedy najlepszy moment na pomiary

Beacia no ja juz skosiłam boisko:-D ale wyczyn, na wygimnastykowalam sie jak cholera z lusterkiem oczywiscie:-D

Emilka ja nie mialam 3/4D bo nie bylo sensu jak to moja gin powiedziala bo maly chowa buzke, ostatnio nawet foto nie robila a na przedostatniej zrobila jedno zdjecie i jest tak skulony,że plecki sa u góry a buzka w dole dzis licze na to ,że sie obkrecil bo ostatnio tak wariuje ale mysle,że to juz watpliwe

reklama
Właśnie wróciłam z wizyty. Wszystko jest ok. Lekarz odstawił mi duphaston już do końca. Mam tylko dodatkowo tabletki na krew bo morfologia kijowa, no i no spę. Dzidzia duża 1277gr . Termin miałam na 23.09. a teraz już na 11.09.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry