reklama

Wrześniówki u lekarza.

Gorgusia ojeju jaki słodziak :-) cudaśny!!! śliczny pyzolek:-)foto mega wyrazne
Lotka no to synek duzy, Ty nam w sierpniu nie rodz:-):-) najszybciej na koniec:-p a co do czego to wszystkie bedziemy sierpnioweczki a nie wrzesnioweczki:-D:-D trzymamy kciuki &&&&&&&

reklama
Gorgusia Twoja fotka mnie powaliła , jest cudna !!!!

Wszystkim gratuluję udanych wizyt

Pajeczko zapisz mnie na 25.07

Lotka ja też dostałam tardyferon 2 x dziennie , a duphaston kazał mi całkiem już odstawić.

Dziewczyny na zaparcia polecam kiwi , wypróbowany sposób nie tylko przeze mnie , ale pomogło to kilku dziewczynom w szpitalu , które mają z tym problemy w związku z ciągłym leżeniem (brak ruchu), trzeba zjeść naraz przynajmniej 4sztuki .

Pajka no to supcio ze masz takiego wypasionego Syneczka w brzusiu:-D i widze nowe suwaczki jakie kolorkowe:)z tymi datami tez zauwazylam nasi gin chyba sie zsynchronizowali:-D

ryba super ze z Dzidziem wsio oki:) a co do cukru i cisnienia lepiej niech poobserwuja bedziesz i Ty spokojniejsza, tez mi sie wydaje, ze to na patologie pewnie zalezy w ktorym tc bo moja Bratowa z cisnieniem wyladowala na porodowce ale to byl 37 tc, bedzie dobrze sprawdza wsio i wrocicie spokojniejsi do domku, tulam 3majcie sie cieplutko:*

doti wiec &&&&& zeby Fasolinka byla grzeczna i sie ladnie o czasie ustawila glowka do "wyjscia":-D

gorgusia tak jak piszesz przeslodki az sie chce za te paculeczki zlapac i wytarmosic hihih ciesze sie ze wszystko gra coraz wiecej dobrych wiesci im blizej wrzesnia extra:)

Lotka ojjj tak zdecydowanie na foto widac ze to MAciek:-D

malenstwo jak tam wizyta??

jumbabe i *martusia &&&&&&&&&&&&&& za Wasze wizyty piatkowe
bo ja dopiero w niedziele wieczorkiem beda na bb z owodu jakby ktos jeszcze nie zdrazyl przeczytac przyjazdu Mka:-)

Asiu dziękuję, byleby ci łapki nie zdrętwiały do tego czasu :D

Jestem :)
Wszystko jest w najlepszym porządku. Pozamykane i szczelne jak trzeba :) I możemy spokojnie ruszać nad morze :-D
Syncio to przesłodki Pucuś :D
Zobacz załącznik 480304

Kolejna wizyta 19.07.

Trzymam kciuki za inne wizyty :)

no super wieści
i super fotka
ale słodziak :)

gorgusia, cudna fotka :-)

ja wlasnie wrocilam, Maciek nadal zostaje Mackiem ;-)
Zobacz załącznik 480317

termin mi sie coraz bardziej przybliza, lekarz obmacał szyjke i, cytuje: "jeszcze miesiac wytrzymamy" ;-) hehehe smieszne ;-)
maly nie taki wcale maly, wazy 2001,24g :-) wiec kawal chlopa. dostalam nadal luteine i tardyferon na anemie. poskarzylam sie tez na zaparcia, mam sobie kupic syrop Lactulose-MIP - specjalny dla ciezarowek :-)

ogolnie jestem zadowolona, ale nie spieszy mi sie jeszcze az tak... zeby za miesiac rodzic ;-)

no super, że wszystko ok
miesiąc - ale żartowniś z tego lekarza
pamiętaj po 37 :)

Gorgusia Twoja fotka mnie powaliła , jest cudna !!!!

Wszystkim gratuluję udanych wizyt

Pajeczko zapisz mnie na 25.07

Lotka ja też dostałam tardyferon 2 x dziennie , a duphaston kazał mi całkiem już odstawić.

Dziewczyny na zaparcia polecam kiwi , wypróbowany sposób nie tylko przeze mnie , ale pomogło to kilku dziewczynom w szpitalu , które mają z tym problemy w związku z ciągłym leżeniem (brak ruchu), trzeba zjeść naraz przynajmniej 4sztuki .

dzięki za sposób
ale ja mam uczulenie na kiwi :(

trzymam kciukasy za jutro &&&&

Trzymajcie i za nas jutro kciuki trochę sie denerwuje bo maluszek mało się dziś rusza no te skurcze które miałam w ostatnich dniach .. no nic zobaczymy co powie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry